VIDEO Polugola Kate Upton u štiklama igra tenis, a svi se pitaju jedno te isto pitanje

Screenshot: YouTube

OVOGODIŠNJE izdanje seksi kalendara magazina Love pokrenulo je lavinu komentara i reakcija, a svi se pitaju osnažuje li on zaista žene.

Ideja je kalendara, u kojem se Emily Ratajkowski valja po špagetima u donjem rublju, zbog čega ju je Piers Morgan nazvao globalnom fufetinom, da promiče feminizam i osnažuje žene, no mnogi misle kako potpuno promašuje poantu.

Emily Ratajkowski, Slick Woods, Kendall Jenner, Ashley Graham, Bella i Gigi Hadid, Rita Ora samo su neke od djevojaka koje su uskočile u oskudna izdanja te pod hashtagom "stay strong" na svoj način pokazale žensku snagu i seksualnost. Kate Upton tako u štiklama fingira igranje tenisa, što je po mnogima poprilično suludo.

Ovogodišnje izdanje kalendara čak je i neke feministice potaknulo da se zapitaju je li raditi sa svojim tijelom što god želimo zapravo feminizam. Adventski kalendar kritizirali su i jer "eksploatira spolnu ravnopravnost za kapitalističke dobitke", piše Unilad.

Također, rasna raznolikost kalendara gotovo je nepostojeća, s obzirom na to da je većina žena koje je urednica Katie Grand odabrala - bijela. Osim toga, tvrde neki, da je riječ o pravom feminizmu, ne bi angažirali fotografa Phila Poyntera, bez obzira na njegov talent, već bi angažirali fotografkinju.

Bilo kako bilo, reakcije se ne stišavaju, a djevojke hejterima poručuju da ne gledaju ako im se ne sviđa, te da ne osuđuju one kojima se sviđa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.