Video: Pogledajte kako Indira iz Colonije glumi Supermana



GRUPA Colonia ovog vikenda dobila je diskografsku nagradu izdavačke kuće Menart za za najprodavaniju ploču "X". Tijekom intervjua Indira Vladić i Tomislav Jelić, poznatiji kao DJ Kameny otkrili su nam i kako su nedavno u Bugarskoj dobili nagradu za najprodavaniju stranu ploču iz te regije te im je ta nagrada puno značila. "Mi nikad ne očekujemo nagradu, ali nam je drago kad je dobijemo", bila je iskrena Indira. 

Pitali smo je i kako planiraju provesti ovo ljeto, ona nam je rekla: "Radno, a i hvala Bogu da je tako". Grupa će ponovno većinu koncerata odraditi u inozemstvu gdje imaju mnogo obožavatelja. Na pitanje da li znaju tekstove Colonije i da li ih pjevaju na koncertima, Indira kaže: "Da, oni kroz naše pjesme zapravo uče hrvatski. Ima jedna grupa koja se svake godine sastaje u Zagrebu i onda oni mene posjete i pohvale mi se koliko su hrvatskog jezika naučili". 

Osim što su nam ispričali kako izgledaju nastupi inozemstvu, što planiraju u skoroj budućnosti i kako to izgleda kad Indira glumi Supermana na krovu hotel, pogledajte u videu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.