Video: Pogledajte izraz lica Miss Kolumbije kad je čula da mora vratiti krunu

Screenshot: Facebook

IZBOR za Miss Universe 2015. u povijesti svih izbora za miss ostat će zabilježen kako vjerojatno jedini u kojem je voditelj uspio proglasiti pogrešnu pobjednicu.

Zbog pogreške voditelja Stevea Harveya krunu je pune dvije minute nosila Miss Kolumbije Ariadna Gutierrez, a nakon što je primila i čestitke i cvijeće i ganuta do suza krenula zahvaljivati svima na podršci, čula je "oprostite, došlo je do pogreške".

Da je Harvey doista uspio zamijeniti prvu pratilju i Miss nije mogla vjerovati ni Miss Filipina Pia Alonzo Wurtzbach kojoj je nesretna Ariadna na kraju morala predati krunu - ponovo u suzama, ovoga puta zbog poraza.

Lijepa Kolumbijka tako je postala missica s najkraćim stažem u povijesti Miss Universe, a kamere su naravno zabilježile i trenutak razočaranja na Ariadninom licu kada je shvatila da su je okrunili greškom. 

Miss Universe Mistake

**BREAKING** Miss Universe Colombia contestant Ariadna Gutierrez mistakenly announced as the winner of Miss Universe.She wore the crown for four minutes.Miss Philippines Pia Alonzo Wurtzbach eventually announced as Miss Universe 2015.Full story on 7 News at 6pm. LATEST: http://yhoo.it/1m2TpEL #BreakingNews #MissUniverse

Posted by 7 News Sydney on Sunday, 20 December 2015
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.