Video: Papaya Day & Night Summer festival pomakao granice zabave

IMPRESIVAN program s gostovanjima najvećih svjetskih DJ-a i producenata, zavidna produkcija i organizacija, izuzetna posjećenost te jedno od najljepših "open air" mjesta u svijetu - klub Papaya, u četiri dana najvećeg hrvatskog klupskog festivala "Papaya Day&Night" okupio je 25 tisuća gostiju koji su po svoju dozu ljetne zabave došli iz svih dijelova svijeta.

Svjetska institucija ljetnog provoda za mlade
 
Papaya Day & Night Summer festival u svojem petom izdanju donosi impresivne brojke:
25 tisuća gostiju, 80 različitih medija, 15 tisuća prodanih kopija glazbene kompilacije Papaya Day&Night, do kraja popunjeni smještaji, porast stranih gostiju i renomirana svjetska glazbena imena - stavili su plažu Zrće i klub Papayu na svjetsku kartu nezaobilaznih destinacija i klubova.

Višemjesečna promocija, uska suradnja s najvećim svjetskim PR i turističkim agencijama, visoki nivo ugostiteljske ponude rezultirali su uspjehom. Da u "okršaju" kvalitetne zabave i recesije potonja nema nikakve šanse, uvjerili su se svi koji su posjetili peto izdanje najvećeg hrvatskog klupskog festivala.   

Svjetski glazbenici istaknuli svoja gostovanja u Papayi kao jednim od najdražih!

Vodeće svjetsko ime svih DJ lista, nijemac Paul Van Dyk prvi dan festivala doslovno je zapalio plesnu arenu kluba Papaya, a fanovi diljem svijeta skandirali su njegovo ime kao poziv na bis nakon puna četiri sata svirke. S trećim DJ-em i producentom na svijetu, Papayino festivalsko ruho zasjalo je u još moćnijem i zvukom bogatijem izdanju no ikada. Nizozemac Funkerman oduševio je publiku u drugom danu festivala, dok je treću večer začinio odlični Sharam koji čini polovinu popularnog svjetskog dua Deep Dish.


Nezapamćeni "after beach" party četvrti dan festivala upriličili su miljenici Papayine publike, Britanci Freemasonsi koji su uspjeli dan pretvoriti u noć. Tradicionalno završna večer pripala je jedinoj dami festivala, američkoj house divi Barbari Tucker i hrvatskom dvojcu PlayOne čiji je nastup publika toplo pozdravila. Svi su se složili u jedno: "U Papayi bi rado svirali i iduće godine".

Donosimo Vam najbolje dojmove petog izdanja Papaya Day & Night Summer festivala


Ljetna groznica koja će, ako je suditi po premijeri, u idućih mjesec dana ponovno protresti klub Papayu, a to će zasigurno biti nastup velikana Armin Van Buurena, br.1 svjetskog DJ-a koji će na tron Papaye zasjesti 30. srpnja. U suradnji s MTV-ijem, klub Papaya Vam predstavlja MTV Clubbing Zone četverodnevni event (05.-08.08) čiji je nosilac mega zvijezda "Tiesto". Drugo festivalsko izdanje Tuborg Green Beat-a koji će se održati od 12.-15. kolovoza krasiti će svjetski DJ-i i producenti: Swedish House Mafia, Eric Prydz, Mark Knight & Dirty South, te Pete Tong.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.