VIDEO "Novi James Bond" na Dugom otoku snimio reklamu za Armani

Screenshot: Youtube

Prije nekoliko dana britanski mediji izvijestili su da je Aaron Taylor-Johnson dobio i službenu ponudu da postane novi James Bond, čime bi, ako pristane na ponudu, postao sedmi glumac koji je utjelovio najpoznatijeg filmskog špijuna.

Prema pisanju Kulta plave kamenice, 33-godišnji glumac je prošlog ljeta s obitelji boravio u Villi Nai na Dugom otoku, gdje se u parku prirode Telašćica snimala nova reklama za Armanijev parfem Aqua di Gio. "Novi James Bond" u većini kadrova pokazuje svoj isklesani torzo, a reklama prikazuje atmosferu ljeta u mediteranskoj divljini, po kojoj je Dugi otok poznat.

Britanski glumac možda je najpoznatiji po glavnoj ulozi u filmu Kick-Ass iz 2010. i njegovom nastavku Kick-Ass 2 iz 2013. Također je glumio Pietra Maximoffa u Avengers: Age of Ultron (2015.), njegovom filmu s najvećom zaradom do sada.

Osvojio je Zlatni globus za najboljeg sporednog glumca 2017. godine za ulogu u trileru Toma Forda Nocturnal Animals. Počeo je glumiti sa šest godina i kao dijete pojavio se u nekoliko filmova, uključujući Šangajske vitezove (2003.) i Iluzionista (2006.).

Ima 24 godine stariju suprugu

Dobio je i ulogu glavnog lika u filmu Kraven The Hunter, koji će izaći u kolovozu ove godine. Njegova prva velika uloga bila je ona Johna Lennona u Nowhere Boy. Na setu tog filma upoznao je i svoju suprugu, 24 godine stariju Samanthu (57). On je tada imao tek 18 godina.

"Bili smo vrlo profesionalni tijekom snimanja filma. Ali svi na setu su znali. I čim smo završili, rekao mi je da će me oženiti. Nikada nismo bili na spoju, čak se nismo ni poljubili", rekla je Samantha, inače redateljica filma 50 nijansi sive, za Harper's Bazaar 2019.

Aaron je Samanthu zaprosio godinu dana kasnije. Par ima dvije kćeri, Wyldu Rae (13) i Romy Hero (11), a Taylor-Johnson je očuh Angelice (26) i Jessie (17), kćeri iz braka Sam Taylor-Johnson s njezinim prvim suprugom, trgovcem umjetninama Jayem Joplingom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.