Video: Nives, Vanja i Hrvačić okružili se golišavim ljepoticama

DAN je u Opatiji krenuo rano i radno. Tek nakon što su svi jedva ustali iz kreveta i popili kavu, na bazenu hotela Millenium direkcija Festivala je organizirala pressicu sa svojim perjanicama, Petkom, Rupenom i Nives. Najavljeni su događaji koji uključuju više od četrdeset izvođača, zvijezda naše estradne scene, koji će se za prestižni Grand Prix natjecati u dvije kategorije, zabavnoj i pop-rock, te nekoliko velikih koncerata, između ostalih i onaj Crvene Jabuke i Enesa Bešlagića.

Juraj Hrvačić i djevojke su se, posebno za ovu prigodu, okružili golišivam hostesama, međutim, čak ni izložene grudi na neuobičajeno niskoj temperaturi nisu odvukle pažnju sa Nives Celzijus i Vanje Rupene, koja, kao i svake godine, blista gotovo nevjerojatno. Vanji raspoloženje nije pokvarilo ni to što je njezinom dečku, 26-godišnjem Talijanu Rafaeleu, baš danas rođendan, a ona je na svojem radnom zadatku, te je otkrila kako se svaki put uživa vratiti u domovinu.

"Prije Rafaelea sam padala na starije tipove!" 

"Prije Rafaela sam bila slaba na starije dečke, ali otkako sam njega srela, sve se promijenilo. Jednastovno mi sve kod njega odgovara. Super se slažemo i jako nam je lijepo zajedno", otkrila je.Otkrila je i kako, unatoč tome što joj poslovno jako dobro ide, još uvijek živi u stanu koji dijeli s osam cimera, i kako kaže, taj stil života joj savršeno odgovara.

Tako će vanja skupa s Petkom i Nives voditi finalnu večer HRF-a koja je na rasporedu tek sutra, a danas će domaćice na pozornici biti Mia Kovačić i Nikolina Pišek, uz svestranu pomoć Bijelih udovica. Međutim, dotične dame u Opatiju još uvijek nisu stigle, a kako će se dvojac snaći van seoskog okruženja, javit ćemo vam sutra.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.