Video: Mladić se "olakšao" u gradski spremnik pitke vode

JOSH Seater, 21-godišnjak iz Portlanda, prošli se tjedan odlučio pomokriti u gradski spremnik pitke vode, pa je jednim potezom građane "olakšao" za oko 30.240.000 litara pitke vode, prenosi Gizmodo.

Seater je uhvaćen kad su ga primjetili putem nadzorne kamere, no malo prekasno. Iako se kaje zbog svog nedjela, vode više nema, a neki smatraju da nije jedini krivac. Načelnik Biroa za vode, David Shaff, i sam shvaća da su ga svi proglasili idiotom jer je, iako koji decilitar mokraće na toliku količinu vode ne predstavlja nikakvu opasnost za građane, odlučio isprazniti golemi spremnik, a sve zbog - gađenja.

Osim što su ostali bez nevjerojatne količine vode, građani će za to platiti i dodatnih 32.700 dolara. Shaff smatra da bi ispao budala i da je odlučio suprotno jer bi se tada oglasili oni koji ne bi htjeli piti "zapišanu" vodu.

Problema sa spremnikom ima svaki dan, mnogi građani kraj vode šetaju pse ili u spremnik bacaju smeće i razne predmete, dok se mladić koji je vodu iskoristio kao privatni WC pravda kako je mislio da se radi o tvornici za pročišćavanje kanalizacije. Neobična isprika, s obzirom da natpis jasno kaže da se radi o pitkoj vodi za grad. Ipak, želi pomoći u čišćenju spremnika i spreman je odraditi štetu, koju ne može platiti jer je nezaposlen.

Međutim, neobično je i to da milijuni litara pitke vode jednostavno broje dane pod vedrim nebom, kojim, čudna li čuda, lete ptice, koje u prolazu također povremeno uznemire mirnu površinu "poklonom" iz zraka.

Nakon ovog malog incidenta, mnogi će građani još neko vrijeme prilikom ručka izbjegavati H2O.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.