Video - Minea na CMC festivalu: Bilo je teško sjetiti se tekstova starih pjesama



U SUBOTU navečer u Vodicama je održan drugi dan CMC glazbenog festivala. Među izvođačima našli su se Magazin, Minea, Ivana Kovač, Colonia, Feminnem, Dražen Zečić, Eni, Jacques Houdek, Boris Novković, Daria Kinzer, Lvky te brojni drugi. Atmosfera u backstageu bila je vatrena gotovo koliko i i na samoj pozornici.

"Posebno je slatko vratiti se na pozornicu i nastupati pred publikom", priznala nam je Minea nakon nastupa. Upitali smo je i da li joj je bilo teško sjetiti se tekstova starih pjesama nakon nekoliko godina glazbene pauze, a ona nam je izjavila: "Moram priznati da je. Nakon dugo vremena izvučeš tekstove svojih pjesama, bilo je to teško, ali nasmijali smo se".

Na kraju večeri dodijeljena je i nagrada izvođaču koji je na internetu dobio najviše klikova, a ona je pripala Jacquesu Houdeku. Njemu je nagradu dodijelila Daria Kinzer, a suparnici Dore naposljetku su se i rukovali. 




Upitali smo Jacquesa je li očekivao da će dobiti nagradu, a on nam je rekao: "Nisam očekivao nagradu, ali mi je drago da sam je dobio. Ova pjesma dobila drugu priliku nakon Dore, zbog čega mi je jako drago". Dodao je i kako planira to proslaviti uz čašicu nekog pića. Na pitanje je li prebolio Doru, Jacques je kasnije priznao kako je to učinio već drugi dan. 

Što se još događalo možete pogledati u videu portala Index.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.