Video: Michael J. Fox o svojoj borbi s Parkinsonovom bolesti

POZNATI glumac Michael J. Fox progovorio je tijekom gostovanja na Oprah Showu o svojoj teškoj bolesti. Rekao je da je imati Parkinsonovu bolest kao imati zahtjevno dijete te da je najbolji recept imati puno strpljenja.

"Koliko god da volim djecu, to je kao da imate četverogodišnjaka koji se cijelo vrijeme penje po vama. Što god da radite, imate tog četverogodišnjaka, i samo pokušavate biti strpljivi i usredotočiti se na ono što radite", rekao je tijekom razgovora u kojemu se neprestano tresao.

Ne želi dopustiti da ga bolest uspori

Ipak, glumac kojemu je teška bolest dijagnosticirana prije 18 godina kaže kako si ne želi dopustiti da mu to ometa život. "Otac sam, muž, aktivist, pisac i učenik svijeta. Bolest je jedna činjenica u mom životu, ali nije cijeli moj život", rekao je.


Glumac je pokazao i kako još uvijek može uživati u životu, i to tako što je snimateljsku ekipu odveo na klizalište.

Bolje kliže nego što hoda

"Smiješno je, bolje kližem nego što hodam", rekao je glumac rođen u Kanadi, svjetskoj prijestolnici klizanja.

"Da se nisam suočio s bolešću, ne vjerujem da bih imao život kakav imam danas, ne vjerujem da bih imao istu obitelj, ne vjerujem da bih pisao, da bih putovao", objasnio je glumac o borbi s bolešću.

Zanimljiv detalj je da je Fox uspijevao sakriti činjenicu o svojoj bolesti kolegama dok je snimao hit seriju "Spin City". 2001. ga je u glavnoj ulozi zamijenio Charlie Sheen.

F.M.
Screenshot: Youtube
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.