Video: Index.hr najsretnije vodi na premijeru komedije "Mamurluk"

U HRVATSKA kina stiže urnebesna komedija iz pera iskusnog Todda Phillipsa o četvorici muškaraca koji kreću na trodnevni put u Las Vegas da bi proslavili zadnje dane "slobode" ženika Dougana, kojega glumi Justin Bartha. Jasno, putovanje se pretvara u vikend koji ekipa nikad neće zaboraviti, iako se radnja vrti oko njihovog privremenog gubitka pamćenja nakon noći ludog pijanstva i nevjerojatne jutarnje glavobolje.

Nagradna igra

Premijera filma održat će se u ponedjeljak u Cinestaru Avenue Mall s početkom u 20 sati, a kako biste osvojili pozivnicu, na broj 66126 pošaljite SMS s točnim odgovorom na nagradno pitanje i e-mail adresu. Odgovor mora biti napisan u obliku MAMURLUK a ili MAMURLUK b ili MAMURLUK c te vaš e-mail (dakle SMS treba glasiti, npr: mamurluk a peroperic@gmail.com). Velika i mala slova nisu bitna. Nagradna igra završava 4. lipnja u 14 sati, a do tada ćemo podijeliti 40 pozivnica za dvije osobe. Cijena SMS poruke je 3,00 kn + PDV (3,66 kn).

Koji se poznati sportaš pojavljuje u filmu?

a. MICHAEL PHELPS
b. MIKE TYSON
c. MICHAEL JORDAN

"Nakon pet tjedana shvatiš da je Las Vegas mjesto loših odluka"

Sljedeće jutro, bez ikakvog pojma o tome što se prethodnu noć događalo, naša četvorka polako počinje otkrivati u kakve je sve nevolje upala i pokušava namaknuti dovoljno vremena ne bi li u zadanom roku uspjeli sanirati i minimalizirati netom načinjenu štetu. "Film 'Mamurluk' je snimljen na puno različitih lokacija. Za mene je to ključ uspjeha jer ovako djeluje mnogo realnije".

"U Las Vegasu smo recimo snimali scene od dizala pa sve do recepcije Caesars Palacea", rekao je redatelj Todd Phillips koji dodaje kako je Vegas, gdje je snimljen jedan dio filma, jednostavno mjesto koje doziva nevolje. "Nakon pet tjedana shvatiš da je Las Vegas mjesto loših odluka. Takvo mjesto je bilo idealno za ono što smo htjeli postići u filmu", dodaje Phillips.

"Glavna ideja je bila da u filmu postignemo kontrast. Tako je recimo Vegas prava vizualna noćna mora: buka, svjetlo, glamur, dok se na drugoj lokaciji, na vjenčanju koje se održava u Los Angelesu, održava prava ceremonija prepuna ljepote, tišine, lagane muzike, lijepo odjevenih ljudi i vrta ispunjenog ružama i hortenzijama", rekao je produkcijski dizajner Bill Brzeski. Što se pak tiče glumaca, oni su također jako zadovoljni filmom i ulogama koje su dobili.

"Ja bih recimo legao u kadu, pojeo jogurt, možda popio tabletu za smirenje i otišao spavati s obzirom da je sutra 'veliki dan"

"Potpuno sam različit od glavnog lika. Rekao je da treba okusiti malo divljine prije vjenčanja - to je on. Ja bih recimo legao u kadu, odmorio, pojeo jogurt, možda popio tabletu za smirenje i otišao spavati s obzirom da je sutra 'veliki dan", rekao je Jeffrey Tambor koji je utjelovio ulogu Sida Garnera. S njim se složio i redatelj Phillips koji dodaje da je potrebno imati taj unutarnji humor koji dolazi iz srca.

"Kad glumite, morate zaista vjerovati da su ti dečki zabrinuti jedan za drugoga. Sve je zapravo u istraživanju prirodnog humora i stvarnog muškog prijateljstva koji u ovom filmu čine 70 posto", rekao je za kraj Phillips koji dodaje da je spoj gluma u ovom filmu odličan. Osim Bradleyja Coopera, Eda Helmsa, Zacha Galifianakisa, Heather Graham, Rachael Harris i Justina Bartha, u novoj komediji glumi i bivši boksač Mike Tyson, kojega možete vidjeti u isječku iz filma.

A.M.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.