Video: Index posjetio raspjevanih Top 16 kandidata HTZ-a na tajnom imanju u Zagrebu

NAKON mukotrpne potrage za novom hrvatskom zvijezdom, tročlani žiri u sastavu: Tony Cetinski, Anđa Marić i Goran Lisica Fox, izabrali su Top 16 kandidata koji se trenutno nalaze na tajnom imanju u Zagrebu i pripremaju se za svoj prvi live nastup. U njihovom raskošnom domu, u kojemu će boraviti narednih nekoliko tjedana, buduće zvijezde posjetila je i voditeljica Antonija Blaće, ali i Indexova ekipa koja je saznala što to spremaju ovogodišnji kandidati.

> HTZ: Predstavljamo Top 16 kandidata!

Jurica Gorša, Hana Blažević, Juraj Jurlina, Andrijana Baković, Dino Antonić, Petar Brkljačić, Boris Rogoznica, Duje Stanišić, Helena Hunčaga, Zdenka Olujić, Kim Verson, Pjerino Ružević, Isabella Kim Popović, Ivana Trogrlić, Vilibald Kovač i Maja Malić, koju je "spasio" Tony Cetinski i osigurao joj mjesto u Top 16, ovogodišnji su kandidati koji će nas sljedećih osam tjedana zabavljati svojim izvedbama na RTL televiziji.

Kako su nam otkrili, kandidati su već sada postali vrlo bliski, a stvorili su se i klanovi koji će se nažalost kad-tad morati rastati. Podsjetimo, u prvoj live emisiji koju ćemo imati prilike pogledati u petak navečer, ispast će čak šest natjecatelja dok ćemo preostalih 10 gledati iz tjedna u tjedan, sve do samog finala kada će ih ostati samo dvoje.

Budući da se emisija uživo sve više bliži, za vas smo pripremili video u kojemu možete saznati ponešto o svom favoritu ili odabrati nekoga tko će vas osvojiti svojom spontanošću, samouvjerenošću ili pak pjevanjem s kojim ovogodišnji kandidati zaista nemaju problema.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.