VIDEO Hrvatska misica pred kamerama priznala koje je estetske zahvate napravila

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

BIVŠA Miss Supranational Hrvatske Eni Šukunda iznenadila je izgledom na nedavnom izboru za Miss Supranational Zagreba i Zagrebačke županije, a pred kamerama Nove TV progovorila je o svojim estetskim operacijama kojima se nedavno podvrgnula u Istanbulu. 

"U Istanbul sam se odlučila otići ponajprije radi estetskog zahvata. Operirala sam nos u Hrvatskoj prije par godina iz estetskih razloga, kao i većina mladih djevojaka. Nažalost, to je završilo devijacijom. Ne bih rekla da je doktor tu nešto bio kriv, to je jednostavno opasnost koja se treba uzeti u obzir. Eto ja sam svoju devijaciju ispravila, međutim dala sam si i deset godina manje, mogu reći", ispričala je novinaru Davoru Gariću. 

Otkrila je i koje je sve zahvate napravila. 

"Napravila sam mid facelift, to je kao srednji facelifting koji se preporučuje mladim ženama, ženama u srednjoj dobi, za zatezanje crta lica. Napravila sam chick lift, cat eye i lip lift. Htjela sam samo vratiti crte lica koje sam imala u mladosti. Radi pušenja, radi teške šminke ranije, načina života... To sve nosi svoje, lice se opusti... Jedino u tom slučaju je facelift trajna pomoć", rekla je. 

Istaknula je da su joj usne prirodne te da ih je samo podigla. 

"Prirodne! Prirodne! Ja sam samo podigla usnicu rezom, što je prirodno, tako da moja puna usta koja svi ističu su moja usta", tvrdi ona. 

Na kraju je zaključila da je sad zadovoljna svojim izgledom, a da ju je u svemu podržao i njen dragi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.