Video: Ekskluzivno u Piranhi - RNB Confusion uz Montella Jordana!

Lipanje je mjesec zaljubljenika u R'n'B glazbu a 24. ovog mjeseca će najzagriženije u jarunskom klubu Piranha zabavljati Montell Jordan o čijem se nastupu na istom mjestu prije dvije godine još uvijek priča. Tada je Piranha bila pretijesna za sve one koji su željeli prisustvovati partiju kakav zna pripremiti samo Jordan. Prije samog nastupa jednog od najljepših muških vokala današnjice, RNB Confusion tim sudjelovao je u spajanju dva glazbenika na zajedničkoj pjesmi „Ne dam te nikom“, naše pop dive Nine Badrić i Montell Jordana.

Autor i izvođač Jordan je s hit singlom "This is how we do it" zauzeo sve svjetske Top glazbene ljestvice, a singl je postao klasik koji i danas nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

"Get it on Tonight"

U proljeće 1998. godine izdao je treći album "Let's ride", a godinu nakon singl "Get it on Tonight" koji postaje ultimativni hit na svim svjetskim top ljestvicama. S tom pjesmom postaje i neslužbeni "kralj R'n'B-a"! Nakon uspjeha singla "Get it on Tonight" koji je prodan u više od osam milijuna kopija mnogi glazbeni velikani mu se obraćaju za suradnju. Osim što je iznimno talentirani glazbenik, Jordan je i tekstopisac, producent i glumac. 1995. godine osvojio je prestižnu glazbenu nagradu "Grammy" za najboljeg R'n'B izvođača godine, a iste godine osvaja MTV-jevu nagradu za najbolji plesni spot i najbolji R'n'B singl "This is how we do it".

Njegov zagrebački nastup ujedno će biti i ekskluzivna promocija njegovog novog albuma "Let it rain". Uz Piranhinu slavljeničku tortu sa šest svjećica, mnogobrojnim poklon iznenađenjima naših pokrovitelja, prekrasnim Angelsicama i specijalnim glazbenim iznenađenjima zaželimo sretan rođendan jednom od najuspješnijih zagrebačkih klupskih programa.

L.V.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.