Video: Druga večer Cro A Portera u znaku Severine i pionirskih kapica

DRUGU večer Cro A Portera otvorila je revija Linee Exclusive, modne kuće koja se poslovično i ove sezone držala svojeg provjerenog stila. Ipak, ova modna kuća poznata je po tome da privlači najviše poznatih faca pa je tako reviju iz prvog reda pratila stalna gošća i jedna od najvećih poklonica Danijele Car, Severina. Osim Sevke, Lineuu su sa zanimanjem pratili i Anica i Robert Kovač koji su se nedavno udomaćili na svojoj novoj zagrebačkoj adresi.

Svoju modnu priču nakon Linee ispričao je i odličan Boris Pavlin, a malo iznenađenje u bijelom priredila je Matija Vuica koja se ovaj put držala čistih elegantnih linija, provjerenih materijala i bijele boje te je izmamila gromoglasan pljesak od publike željne modnih noviteta. Međutim, pljesak koji je izazvao modni dvojac Alduk i Jacić večeras je teško koji dizajner mogao nadmašiti, jer osim što nam je pokazao nešto muške mode (a kolekcija je za svaku pohvalu), isti je oduševio spojem fetišističkih cipela i lepršavih linija, jakni koje bi svaka trendseterica poželjela u svojem ormaru i torbi koje su naprosto fenomenalne. Kada tome dodamo pionirske kapice koje su manekenke nosile i defile s odom drugu Titu show je potpun.

Friška kolekcija Hippy Gardena, broj poznatih faca na vrhuncu



Hippy Garden, poput Linee Exclusive, ni ove godine nije napravio odmak od svojeg uobičajenog stila, ali nam je zato ponudio frišku kolekciju svojih naširoko hvaljenih ljetnih haljina. Iako je večeras Cro A Porter došao tek do polovice ovosezonskog izdanja, slobodno možemo reći da je po broju poznatih faca (ali i novinara privučenih istima) koje su večeras nazočile revijama, ova modna manifestacija postigla svoj vrhunac. Međutim, prema svim pretpostavkama i smjernicama, upravo subotnja večer bi trebala biti zanimljiva jer očekujemo revije Tihomira Krznarića, Zigmana, Elfsa i jedinu modnu reviju cipela u Hrvata, pod uvjetom da uzmemo u obzir da govorimo o visokoj modi, Ivana Ledenka koji je ove sezone snage udružio s mladim, ali izvrsnim Đorđem Smajlovićem.

Vanda Voloder
Foto: Goran Perešin
Video: Tomislav Brdjanović
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.