Video: Daniel Radcliffe u ljubavnoj vezi s transseksualcem

GLUMAC Daniel Radcliffe koji se proslavio ulogom Harryja Pottera u ljubavnoj je vezi s transseksualcem Our Lady J poznatim po imitiranju svoje muze Dolly Parton. Navodno su u vezi od kraja prošle godine, ali su se dosad uspješno skrivali od očiju javnosti. 19-godišnji glumac nije se izjasnio o vezi s Our Lady J, kao što niti ovaj/ova nije komentirao napise u svjetskim medijima.

Our Lady J na listi "OUT100"

Our lady J je inače njujorška pjevačica poznata po pjevanju gospela i nevjerojatnim talentom za sviranje klavira. Samu sebe je nazvala virtuozom, nadasve zadivljujućom i talentiranom glazbenicom. U suradnji s Pink Champagne Orchestra i The Train-To-Kill Gospel Choirom, Our lady J dosad je nastupala u njujorškom The Zipper Factoryju, Ars Novoj i kazalištu The Beechman Theatre.

Proputovala je Ameriku, Irsku i Englesku, a nastupe joj hvale gdje god se pojavi. Obično nastupa s orkestrom i tri prateća vokala. Kako je sama rekla u jednom intervjuu, na nju i njezinu glazbu najviše su utjecali sljedeći glazbenici: Tom Waits, Nina Simone i Diamanda Galas.

Ove godine, časopis Out Magazine svrstao ju je na listu "OUT100" na kojoj se nalazi stotinu muškaraca i žena koji su pomogli razvoju LGBT kulture u prošloj godini.

L.V.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.