Video: Chandler iz "Prijatelja" u društvu vrckavih ljepotica

DA MU je tu Joey Tribbiani vjerojatno bi prokomentirali nešto u stilu "da mi je svaki film s toliko žena ne bih izlazio iz studija", a 39-godišnji Matthew Perry uživao je koliko snimajući film "17 Again", toliko i na holivudskoj premijeri.

Druga očekivanja

Film "17 Again" režirao je Burr Steers po scenariju Jasona Filardija. Radnja se vrti oko Mikea O'Donnella kojeg utjelovljuje Zac Efron. Na prvi pogled Mike ima sve, najbolji je školski sportaš i samo što nije dobio školarinu za studij, međutim, odluči se odreći apsolutno svega kako bi se posvetio obiteljskom životu s djevojkom Scarlett O'Donnell koju glumi Leslie Mann.

Dvadeset godina kasnije, odrasli Mike kojeg sada glumi Matthew Perry shvaća kako život baš i nije onakav kakvog je priželjkivao. Rastavljen je od supruge i živi s najboljim prijateljem Nedom Freedmanom (Thomas Lennon). Karijera u farmaceutskoj tvrtki samo što nije propala, a odnos sa suprugom nepostojeći. Uskoro shvaća kako je bilo lijepo imati 17 godina. Film "17 Again" je sniman na lokacijama u Los Angelesu, a u američkim kinima se počinje prikazivati 17. travnja.

Ovisnost o tabletama i alkoholu

Čini se kako je Matthew napokon u potpunosti došao k sebi kad je sposoban za cjelodnevni rad i ponekad vrlo naporna snimanja. Naime, tijekom snimanja serija "Prijatelji" navukao se na Vicodin, antidepresive koje je koristio kako bi ubijao bolove zbog ozljede na Jet Skiju. Kako bi se riješio ovisnosti o tabletama, počeo je piti alkohol, pa je uskoro postao ovisan o alkoholu. Zbog svih droga i alkohola dobio je upalu gušterače, ubrzo jako smršavio i ponovno pokucao na vrata rehabilitacijskom centru. To je bilo 2001. godine usred snimanja filma "Serving Sara". Prema tome kakav je danas, Matthew je došao k sebi od svega što je utrpao u svoj želudac posljednjih 15 godina.

L.V.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.