Video: Beyonce i U2 briljirali na dodjeli MTV Europe Music Awardsa

NA OVOGODIŠNJOJ dodjeli MTV Europe Music Awardsa, pod voditeljskom palicom prpošne Katy Perry, sva očekivanja ispunila je Beyonce Knowles. Pjevačica, nominirana u četiri kategorije, dobila je čak tri nagrade: za najbolju žensku izvođačicu, njezina pjesma "Halo'" također je osvojila nagradu, baš kao i videospot za pjesmu "Single Ladies (Put a Ring On It)". "Samo je jedna osoba kojoj se želim zahvaliti, a to je Jay - hvala ti što si stavio prsten na moju ruku", rekla je Beyonce nakon što je preuzela nagradu za najbolji video.

Green Day dobio je nagradu za najbolju rock skupinu

Kao najbolji muški izvođač za ovu godinu izabran je Eminem dok je za novu najbolju nadu izabrana Lady Gaga. Cjelokupni spektakl održao se u berlinskoj O2 Areni, gdje je popularne izvođače dočekalo preko 17 tisuća ljudi. Večer je, osim voditeljice Katy Perry, otvorio i bend Green Day koji je uživo odsvirao dvije pjesme i već na samom početku zapalio i podignuo publiku na noge. Također, osvojili su i nagradu za najbolju rock skupinu.



Nagradu za najboljeg urbanog izvođača pokupio je suprug dive Beyonce, Jay-Z, dok je najbolji alternativni izvođač skupina Placebo. Još jedno iznenađenje jučerašnje dodjele bio je zasigurno U2. Popularni rokeri dobili su nagradu za najbolji nastup uživo. Osim U2-a koji su na dodjeli MTV Europe Music Awardsa otpjevali legendarni hit "One", na pozornicu su se popeli Jay-Z, Shakira, Leona Lewis, Tokio Hotel koji je osvojio nagradu za najbolju grupu, zatim Beyonce i Foo Figters.

Seksi Katy Perry oduševila odjevnim kombinacijama i maštovitom izvedbom

Iako se ove godine nije bacila u tortu, domaćica dodjele Katy Perry izvela je "kabaretski" remix hitova poput "Poker face", "Helo'" i "I Gotta Feeling". Odjevne kombinacije promijenila je nekoliko puta i svaka od njih izazvala je oduševljenje publike i gledatelja. Također, ni njezin njemački jezik na kojem je isprva pozdravila publiku nije zvučao loše. Baš kao što je to najavila prije dodjele, izbacila je sve svoje "dobre strane". "Naglasit ću sve ono čime me bog podario i što je moja mama napravila, a uz sve to još puno iznenađenja", otkrila je pjevačica.

Nagradu za najboljeg europskog izvođača dobila je turska skupina maNga. Podsjetimo, grupa Lollobrigida, na čelu s Idom Prester, pobijedila je u kategoriji Best Regional Act, ali s obzirom na nedovoljan broj glasova nije se plasirala među top pet kandidata za finalnu dodjelu nagrade najboljeg europskog izvođača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.