Video: Barbara Tucker snimila spot za naslovni singl "Papaya Day & Night 2009"

NAJPOŽELJNIJA destinacija za mlade koji ljeto žele provesti u dobro raspoloženju, uz dobru glazbu, društvo, more i sunce otvorila je svoja vrata za sve posjetitelje prošli vikend. Klub Papaya koji je usidren na popularnoj plaži Zrće u gradu Novalji će i ove godine biti top destinacija svih partijanera kojima nije bitno koje je doba dana za dobru zabavu i provod. Kako je to bilo prošle, tako je i ove godine u prodaju pušten specijalni cd s najboljim kompilacijama koje bi trebale podizati atmosferu na partyjima kojih će biti u izobilju.

Barbara Tucker, pjevačica impozantnog glasa, u suradnji sa hrvatskim producentskim dvojcem  PlayOne (Darko Juranović D'Knock & Fresh Jay) snimila je novi singl za petu po redu kompilaciju. Odličan spoj glazbenih ukusa naših producenata Darka Juranovića i Fresh Jay-a bili su dovoljan razlog Barbari da za novu pjesmu potegne iz New Yorka u Zagreb, gdje je snimljen video spot za singl "Let your love shine through".

Sve je spremno za još jednu ludu sezonu na popularnom Zrću!

Video je napravljen u produkciji agencije 5 Group i Urbanog zvuka pod redateljskom palicom Denisa Wolhfarta, a izvršnu produkciju potpisuje Dado Komerički. Singl PlayOne-a i Barbare Tucker je zaštitni simbol "Papaya Day & Night" ljetnog festivala koji počinje 15. i traje do 18. srpnja na popularnoj plaži Zrće, u klubu Papaya.

Barbara će zajedno s hrvatskim producentskim dvojcem PlayOne nastupiti u sklopu festivala Papaya Day & Night 18. srpnja, a Barbari će to biti drugi nastup u klubu Papaya. Putem dviju najvećih europskih muzičkih agencija zajednički singl PlayOne & Barbare Tucker dobiti će i svjetsku promociju na svim većim radio i tv postajama. Sudeći prema svemu, sve je spremno za još jednu ludu sezonu na popularnom Zrću!

S.C.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.