Video - Ante Gotovac i DJ Krmak snimili spot: Popušili smo!

PODUZETNIK Ante Gotovac odlučio je krenuti supruginim stopama i okušati se u pjevačkim vodama pa je tako s DJ Krmkom snimio spot za pjesmu "Popušili smo".  Ove dvoje osebujnih ličnosti odlučili su iskoristiti novi zakon o zabrani pušenja kako bi stvorili novi ljetni hit, a kakav bi to Gotovčev spot bio kada u njemu ne bi bilo bijesnih automobila, polugolih djevojaka i ludih zabava. Ante kaže da su sve snimili za samo sat i pol vremena.

"Obožavam pjevati. Nikada u životu nisam repao, ali drugi će dati svoj sud o tome", rekao je Ante prilikom snimanja albuma u studiju Ante Casha, na kojemu će se naći i pjesma pod nazivom "Bijelo".

"Meni su obje pjesme odlične, ali više se nalazim u pjesmi "Bijelo". Ja sam iz Dalmatinske zagore i volim sve što je bijelo. Mislim da bi to mogla biti nova Hajdukova himna i zbog toga sam rekao da želim da se u njoj spominje moje porijeklo, Vlaško, Hajduk i sve ostale teme o kojima pjevam", objasnio je Gotovac koji, zajedno sa svojom Simonicom koja je već krenula na ljetnu turneju obalom, planira osvojiti hrvatsko estradno nebo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.