"Vanserijski": Dino Jelusić oduševio izvedbom Vannine pjesme u "A strani"

Screenshot: HRT

SINOĆ je emitirana posljednja epizoda emisije "A strana", a gledatelji danas na društvenim mrežama raspravljaju samo o izvedbi mladog Dine Jelusića koji je otpjevao pjesmu "Jedina" koju u originalu izvodi Vanna.

Dino je pjesmi dao sasvim novo ruho, a izvedbom je gledatelje ostavio bez teksta. HRT je snimku objavio na službenom YouTube kanalu, gdje su se redali samo pozitivni komentari.

"Klasa za sebe. Kao uvijek, kapa dolje", "Meni je ovaj momak posebna klasa", "Gospodin Dino, gospodin legenda", "Vanserijska izvedba", "Genijalac", "Jedan i jedini Dino, točka. Cijeli pjevački paket na mjestu, od stava, emocije pa do apsolutno vrhunskog vokala. Bravissimo.", "Nevjerojatan je", bili su samo neki od oduševljenih komentara.

Inače, "A strana" ugašena je nakon tri sezone u dvije godine i 25 emitiranih emisija. Uredništvo "A strane" koje čine Ariana Jandrić, Romana Nemčić, Julijana Filakovity i Marija Nemčić te producent Ivica Vlašić, izjavili su za Index: "Hoće li biti novih izdanja, ne znamo. Sigurno je da treba napraviti pauzu i vidjeti kako dalje razvijati format. Naime, jedno je sigurno: da je to emisija koja je podigla ljestvicu produkcije, i to ne samo u Hrvatskoj nego i u cijeloj regiji. Posljednju A stranu pamtit ćemo kao i svaku do tada, po emociji. Ovu i po maloj dozi sjete jer je bila posljednja u planiranom nizu. A to se na kraju osjetilo i kod mladih izvođača, publike u studiju i cijele ekipe."

Gledatelji su bili iznimno nezadovoljni viješću da se ukida jedna od najpopularnijih, ali najskupljih HRT-ovih emisija, a svoje nezadovoljstvo izrazili su na društvenim mrežama čim je voditelj Duško Ćurlić objavio da se snima posljednja epizoda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.