Vanja Halilović: Laži o meni smišlja bolestan um!

VANJA HALILOVIĆ opet diže medijsku prašinu i to svojom navodnom vezom s novinarom i bivšim partnerom Josipe Pavičić i Nikoline Pišek (koje su mu obje rodile dijete), Markom Cigojem. Iako je Vanja u nekoliko navrata njihovu vezu opovrgnula, učinila je to još jednom za nas te pojasnila što se i tko krije iza "urote" koja se kuje protiv nje.

"Takvo što je mogao objaviti samo bolestan um. Ne znaju kako prodavati naslovnice pa ih prodaju fotomontažom, to su same gluposti. Reći ću isto što je rekao i Cigoj; dva-tri puta smo bili zajedno u većem društvu i to je to, kraj priče", rekla nam je Vanja.

Diže li Vanja tužbu?

Napise nekih medija, u kojima stoji da planira tužbu protiv jednog tjednika, Vanja nam nije htjela potvrditi, ali ni opovrgnuti, ali nam je jasno dala do znanja da ako dođe do tužbe, ona ima čvrste razloge (i dokaze) za pobjedu. "Prvo su objavili dokument da sam potpisala ugovor s određenom televizijom što nije istina, a sad stave fotomontažu mene i Marka. Što je previše, previše je", zaključuje.

"Nisam o svojem životu govorila ni kada sam podigla puno veću prašinu od ove pa neću ni sada. To nije moj stil", kaže Vanja.

O RTL-u: Što bi mi nedostajalo?

A kad smo kod "puno veće" medijske prašine i njezinih posljedica, iskoristili smo priliku i pitali Vanju nedostaje li joj RTL. "Ne, što bi mi nedostajalo", odgovorila nam je i dodala da se "ionako" s ljudima sa svoje bivše televizije druži, čuje, ide na kave i viđa kad ovisno o obvezama stignu. Vanja nam je rekla i da nije jedan od onih zaljubljenika u televiziju, poput svojih bivših kolegica, te da joj pojavljivanje na malim ekranima uopće ne nedostaje.

"Taj posao je došao k meni, ne ja k njemu", rekla je i dodala: "Nisam imala nikakvih televizijskih ambicija, međutim, možda se to u budućnosti promjeni, vidjet ćemo", rekla je.



Vanja nam je otkrila i kako se snalazi u ovo doba sveopće recesije, pogotovo ako uzmemo u obzir da je nedavno ostala bez izdašnih televizijskih primanja. "Ne nedostaje mi novac, čovjek preraste neke stvari, s vremenom ti postanu bitnije večere s prijateljima od skupocjenih cipela. Uostalom, da sam još uvijek na RTL-ovoj plaći, zbog recesije bih opet smanjila troškove. Sad sam posvećena isključivo studiranju", kaže.

V.V.
Foto: index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.