Urnebesno: Jeste li već pokušali zamijeniti svoje lice tuđim?

Screenshot: YouTube

FACEBOOK je ovoga tjedna objavio da će uskoro svojim korisnicima ponuditi mogućnost "zamjene lica", koja je već pravi hit na Snapchatu.

Riječ je o aplikaciji koja vam omogućuje da svoje lice zamijenite s licem bilo koga čija fotografija vam je dostupna, ali i sa bilo čime. Tako nastaju neke ponekad prilično bizarne, ali najčešće urnebesno smiješne fotografije i videi.

Osim Fejsa koji tek treba uvesti Masquerade aplikaciju, među najpopularnijima je i Face Swap Live i niz sličnih, a odabir uvelike ovisi o uređaju koji koristite.

Neki će potom svoje lice pokušali zamijeniti s licem nekoga iz svijeta slavnih, drugi pak sa članovima vlastite obitelji, ili čak sa svojim kućnim ljubimcima. Drugi su pak otišli i korak dalje, pa je jedna kreativka vlastito lice uspjela zamijeniti s - dojkom svoje prijateljice.

Mogućnosti su zapravo bezbrojne - pitanje je samo jeste li već pokušali zamijeniti svoje lice s nekim ili nečim i kako je to ispalo? Svojim najoriginalnijijim "face swap" uracima možete nam se pohvaliti putem maila desk@index.hr.

Za inspiraciju, evo nekoliko vrlo kreativnih zamjena lica, a najstravičnije rezultate pogledajte u galeriji Lajk.hr-a.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.