Unuka Rade Šerbedžije dobit će ime Severina?

IME novorođene kćeri Lucije Šerbedžije i Filipa Gajića još uvijek nije poznato, ali u mnoštvu prijedloga nagađa se da bi upravo slavni djed Rade Šerbedžija mogao imati zadnju riječ pri odluci. Poznati glumac navodno želi da mu se unuka zove Severina, a želja će mu se najvjerojatnije ispuniti, javlja srpski Story.

Otac djevojčice, srpski redatelj Filip Gajić, rekao je nakon porođaja da novorođenu kći od milja zove Šeherezada, ali je napomenuo da još nije odlučeno kako će se djevojčica zvati. Lucija će za nekoliko dana izaći iz Petrove bolnice gdje je rodila carskim rezom, a po nju će doći suprug i njihov stariji sin. Nije poznato zašto Rade Šerbedžija želi da mu se unuka zove po slavnoj pjevačici, jer nikad nije otvoreno izražavao neke posebne simpatije prema Severini.

Slavni će glumac večeras u Novom Sadu nazočiti premijeri filma Đorđa Balaševića "Kao rani mraz". Šerbedžija igra glavnu ulogu, starog Vasu Ladačkog, lika koji je proizašao iz Balaševićeve najpoznatije i najduže pjesme "Priča o Vasi Ladačkom". Balašević u filmu potpisuje scenarij, režiju i glazbu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.