Umro sin slavnog skladatelja Andrewa Lloyda Webbera. Imao je 43 godine

Foto: Instagram

SIN slavnog skladatelja Andrewa Lloyda Webbera (74), Nicholas Webber, preminuo je od raka želuca. Imao je 43 godine. Tužnu vijest potvrdio je Andrew na svojem Twitter profilu. 

"Shrvan sam što moram objaviti da je moj voljeni stariji sin Nick umro prije nekoliko sati u bolnici Basingstoke. Cijela obitelj je na okupu i svi smo apsolutno očajni", napisao je skladatelj. 

Rick Miramontez, glasnogovornik legendarnog skladatelja, za Page Six je rekao: "Andrew je volio i cijenio Nickov talent skladatelja i producenta. Bili su iznimno bliski za vrijeme Nickova života. Nick je do kraja zadržao svoje prepoznatljivo dobro raspoloženje."

Nicholas se 18 mjeseci borio s rakom želuca

Andrew je ranije rekao da proživljava najteže trenutke u svom životu zbog teške bolesti sina. 

"Potpuno sam slomljen što moram reći da je moj najstariji sin Nick kritično bolestan. Kao što to moji prijatelji i obitelj znaju, borio se s rakom želuca posljednjih 18 mjeseci i Nick je sada hospitaliziran", objavio je Webber ranije na društvenim mrežama.

"Stoga nisam mogao prisustvovati nedavnoj pretpremijeri Bad Cinderelle i kako stvari stoje, neću moći bodriti njihovu prekrasnu glumačku postavu, ekipu i orkestar na ovotjednoj premijeri. Svi se molimo da će Nick uspjeti. On se hrabro bori svojim neukrotivim humorom, ali trenutno je moje mjesto uz njega i moju obitelj", dodao je.

Nije želio imati očevo prezime

Nicholas, kojeg je Andrew dobio s bivšom suprugom Sarah Hugill, već dugi niz godina ide stopama svog slavnog oca. Snimio je glazbu za BBC-jevu seriju Love, Lies and Records, zajedno s filmom The Last Bus, a čak je bio nominiran za Grammyja nakon što je 2021. snimao za Cinderellu.

Nicholas je u prethodnim intervjuima otkrio da je izbacio Lloyd iz svog prezimena kako ga se ne bi ocjenjivalo prema ocu, već prema vlastitim zaslugama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.