Ultra je službeno počela, ali mnogi se još uvijek žale

Foto: Facebook/Ivo Čagalj/PIXSELL

NAKON što su zbog lošeg vremena morali otkazati prvu večer festivala Ultra Europe čime su razbjesnili gomile partijanera koji nisu skrivali svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama, organizatori Ultre odlučili su malo smiriti strasti.

Naime, na službenom su Facebook profilu obavijestili sve posjetitelje o nekim važnim promjenama.

"Unatoč nesretnom otkazivanju prvog dana, grozničavo smo radili na posebnim promjenama za sutra što bi moglo uključivati raniji početak i neke posebne headlinere od prvog dana koji su spremni svirati za vas. Više informacija uskoro. Imamo rješenje za one koji su kupili jednodnevne i dvodnevne ulaznice. Jednodnevne za petak vrijedit će i za subotu i za nedjelju. To vrijedi i za VIP ulaznice. Oni koji su kupili dvodnevnu ulaznicu za petak i subotu, moći će je koristiti u subotu i nedjelju", stoji u objavi.

U 13 sati vrata su službeno bila otvorena, ali to nije spriječilo one s pristupom Fejsu da nastave s pritužbama.

Organizatori još uvijek nemaju informacije o tome koliko je ljudi ušlo i dodaju da u hodu pokušavaju riješiti sve nepredviđene probleme. 

Postoje još neka pitanja

Naime, neki su kupci karata pitaju što s onima koji su kupili kartu za tri dana i na koji će im način organizatori refundirati troškove. Naime, smatraju da "bonus setovi" ne mogu nadoknaditi 20 drugih DJ-a koji nisu nastupili.

"To nisu bonus setovi nego manje od onog što smo platili. Ne možete uglancati govno", napisao je jedan od njih dok se drugi pitaju hoće li moći ponovno ući nakon posljednjeg nastupa u ovom naknadno objavljenom rasporedu.

Organizatori se o ovom problemu još uvijek nisu izjasnili.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.