Ultimate Six: Kad neukus zavlada

IAKO je Hummer svršena priča, u svijetu obožavatelja tuninga američki robusni terenac i dalje dobro kotira. Nakon što smo se nagledali kojekakvih čuda, pa čak i limuzina na Hummerovoj osnovi, iz Japana stiže vijest o još jednom mutantu.

Razvijen u suradnji Calwinga i njegove američke akvizicije 213 Motoring, Ultimate Six donosi preradu dostojnu svog imena. Prvo što upada u oči su kotači, njih šest, s rasporedom 4:2 u korist stražnjeg kraja. Promjera su 24 cola s gumama 315/35.

Kao osnova je poslužio Hummer H2, kojem je osim dodatne osovine i produljenja podarena nova vanjština, uključujući prednja svjetla. Podaci o mehanici su škrti, spominje se tek novi ispušni sustav.
 
Puno veća pažnja dana je području koje potencijalni kupac redovito stavlja na drugo mjesto, odmah nakon vanjštine. Naravno, u pitanju je interijer, sada presvučen kožom i opremljen cjelokupnom multimedijom. Recimo i kako je produljenjem vozila na 5,9 metara profitirala upravo kabina, i to po pitanju komfora.

O cijeni ovdje nema smisla govoriti. Ukoliko ipak postoji netko zainteresiran za ovakvo vozilo preporučamo posjetu službenim stranicama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.