Ujak Kate Middleton: Ona je savršena žena. Will mi je ponudio čaj kad sam ga upoznao

Foto: Profimedia

GARY Goldsmith, ujak Kate Middleton progovorio je o prvom susretu s princem Williamom. “Prvi put kad sam sreo Williama, Kate je kuhala i William je rekao: ‘Bok, želiš li šalicu čaja? Bilo je vrlo normalno", rekao je Gary u najavi za Celebrity Big Brother UK u kojem sudjeluje. Dodao je da je Kate jednostavno savršena žena.

Londonski poduzetnik u siječnju je pričao o tome kako serija The Crown prikazuje njegovu sestru Carole Middleton i njezinu obitelj i rekao je da su neki dijelove Netflixove serije smiješni. "Jako sam uživao u prvih nekoliko epizoda, ali neke stvari nisu istinite,” rekao je Goldsmith u podcastu The Crown: Fact or Fiction.

"Serija The Crown pretjeruje u nekim dijelovima", priča Goldsmith

"Postoji toliko mnogo dijelova s kojima se ne slažem, a mislim da je priča pokušaj da se dođe do veće publike. Kad je počelo biti smiješno, bilo je vrlo teško gledati pa sam prestao”, otkrio je. Inače, Gary je bio uhićen 2017. zbog napada na svoju suprugu tijekom svađe ispred njihove kuće. Par se svađao i on je udario svoju ženu zbog čega je ona udarila glavom o tlo. Na sudu se izjasnio da je kriv.

Goldsmith je bio vjenčanju princeze Kate s princom Williamom 2011., kao i vjenčanju Pippe Middleton s Jamesom Matthewsom u svibnju 2017. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.