Učenici se sprdaju s Bandićevim savjetom o pranju ruku pepelom: "Ima Mile pravo"

Foto: srednja.hr

NAKON što je zagrebački gradonačelnik učenicima Prirodoslovne škole Vladimira Preloga, za koju se otkrilo da nema sapuna i tople vode, objasnio kako je on prao ruke lugom od drveta što ga je, kako kaže, učinilo zdravijim, oni su se odlučili ugledati u njega. 

Učenici su u školu zaista donijeli pepeo u staklenci, koju su ukrasili naljepnicom s likom Milana Bandića. 

"Mi učenici smo u našu školu donijeli lug povodom Bandićeve jučerašnje izjave. Imao je Mile pravo – od luga smo postali toliko mlađi da ćemo se morati ponovno vratiti u osnovnu školu", komentirali su učenici za portal srednja.hr

Staklenku su postavili na umivaonik umjesto sapuna, no ubrzo su spomenutom portalu javili da ju je netko uklonio. 

"Ne znamo tko je maknuo lug, samo smo došli idući odmor u WC i njega više nije bilo", javili su.  

Milan Bandić tijekom otvorenja nadograđene Prirodoslovne škole Vladimira Preloga komentirao je informacije koje su otkrivene kada je u Hrvatskoj buknula zaraza koronavirusom - da u školama nema sapuna i tople vode. 

"Sapuna ima. Ne samo da ga ima nego ga u Prelogu i proizvode", kazao je Bandić na pitanje ima li u zagrebačkim školama osnovnih potrepština. 

Tom je prilikom podijelio i savjet da bismo svi trebali prijeći na pranje ruku lugom, kako je i on u mladosti činio. 

"Donio sam paket sapuna da poklonim školi Vladimir Prelog. Ja sam se prao u lugu od drveta. I bio sam zdraviji i mlađi. Prijeđimo na lug. Prat ćemo ruke lugom, ali ne u zagrebačkim školama. Nabavljam lug sa sela i perem ruke lugom", rekao je Bandić. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.