"U pitanju je prevara, cilj mu je još veća zarada": Baka Prase izmislio dugove?

Foto: Instagram

SRPSKI youtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno se na društvenim mrežama žalio da je upao u dugove zbog kockanja, a potom je objavio da prodaje svoje luksuzne automobile kojima je spustio cijene. Kurir.rs piše da je youtuber dugove navodno izmislio u suradnji s partnerima i prijateljima kako bi zaradio još više novca.

"Baka Prase je izmislio cijelu priču oko bankrota kako bi napravio hajp jer uskoro prelazi na novi online kripto kazino, jednu od najvećih platformi. Cilj mu je još veća zarada, a nema sumnje da će imati ogroman broj pregleda i samim time veću zaradu. Da je u pitanju prevara, kako bi od pratitelja, mahom djece i tinejdžera, zaradio još više novca nego do sada, može se vidjeti i po jednom od oglasa u kojem navodno hitno prodaje svoje automobile", ispričao je izvor za spomenuti medij.

"Na fotografiji se nalazi fotografija Mercedesa, a u njegovoj pozadini se vidi zgrada na kojoj se nalazi i logo jednog online kripto kazina. Kad se malo bolje istraži ta firma, dolazi se do jednog od direktora koji slovi za izvrsnog poznavatelja marketinga i kriptovaluta.

Upravo njega je Bogdan nedavno zapratio na Instagramu, tako da je jasno da je u pitanju nova suradnja i da je cijela afera 'bankrot' izmišljena u marketinške svrhe. Svjesni su da svi jedva čekaju Bogdanov povratak. Svi su pali na tu priču da je propao i da su ga svi napustili, od prijatelja do djevojke Anje. Bogdan nije glup, sve je ovo napravljeno namjerno", dodao je izvor.

Žalio se da ne vidi izlaz iz dugova zbog kocke

Youtuber je, naime, nedavno na Instagramu napisao da ne vidi izlaz iz dugova zbog kockanja. "Puno sam para sjebao i jako sam se zadužio. Nemam gdje uzeti novac i ne mogu se vratiti dok ne riješim sve. Ispao sam jako glup, sve sam zasrao. Napravio sam veliko sranje, ne znam što da radim. Sve sam sjebao, jebala me kocka", napisao je Bogdan.

Baka Prase je jedan od najpoznatijih influencera u regiji. Na YouTubeu ga prati 2.3 milijuna ljudi, a na Instagramu ima 1.2 milijuna pratitelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.