U jednoj sceni Netflixove hit serije vidi se dres hrvatske reprezentacije

Screenshot: Netflix

TREĆA sezona Lupina početkom mjeseca stigla je na Netflix. Lupin je serija koja je bazirana na kultnoj francuskoj knjizi Mauricea Leblanca o Arsenu Lupinu, lopovu i majstoru prerušavanja. Glavni lik je Assane Diop (Omar Sy). Treća sezona ima sedam epizoda.

Oprez, tekst može sadržavati spoilere!

U šestoj epizodi treće sezone, dok se prisjećaju 1998. godine, u jednoj sceni likovi Bruno i Assane gledaju utakmicu Francuske i Hrvatske na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Tada je Francuska savladala Hrvatsku 2:1. 

U sceni se prikazuje slavlje nakon gola koji je zabila francuska reprezentacija te se u jednom trenutku vidi dres igrača hrvatske reprezentacije.

O čemu je riječ u seriji?

Assane Diop u prvoj sezoni organizira pljačku ogrlice Marije Antoanete iz muzeja Louvre. Kasnije saznajemo kako je ta pljačka zapravo osveta zbog Assaneovog oca, koji je prije 20 godina bio optužen za zločin koji nije počinio.

 

Diopov tata Babkar radio je kao vozač za zlog Huberta Pellegrinija koji mu je smjestio krađu ogrlice neprocjenjive vrijednosti. Dok je bio u zatvoru, Babkar je počinio samoubojstvo. U finalu druge sezone Diop se napokon osvećuje Hubertu Pellegriniju koji je u prošlosti smjestio njegovom ocu.

Assane se u trećoj sezoni skriva i pokušava naučiti živjeti daleko od supruge i sina. Zbog patnje se ipak vraća u Pariz kako bi im predložio da napuste Francusku i započnu život negdje drugdje, no plan će mu se preokrenuti naglavačke. Postat će glavna meta u Parizu, a njegova sposobnost prerušavanja doći će do izražaja više nego ikad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.