U 58. godini preminuo otac pjevačice Adele: "Uvijek se nadao da će se pomiriti"

Screenshot: YouTube

NAKON borbe s rakom preminuo je Mark Evans, otac pjevačice Adele. Imao je 57 godina, piše The Sun.

Slavna pjevačica i njezin otac godinama su se prepucavali preko medija, a pjevačica je u više navrata govorila o problematičnom odnosu s njim. 

Mark je ostavio njezinu majku Penny kad je Adele imala tri godine i vratio se u svoj rodni Wales. Izvor kaže kako se Mark uvijek nadao da će riješiti odnos s Adele, no čini se kako u tome na kraju nije uspio.

U ranijim intervjuima Adele je govorila kako ga ne mrzi jer je on njezin otac, no njihov se odnos pogoršavao kako je njezina popularnost i slava rasla. Kad je 2011. njezin otac dao intervju o njoj, čak i njezina majka Penny rekla mu je kako to nije trebao napraviti.

Mark je kasnije tvrdio da se pomirio s Adele, no ona je kasnije opovrgnula to. Godine 2013. otkrio je da se bori s rakom crijeva te priznao kako se boji da nikad neće upoznati unuka, Adelinog sina Angela kojeg je dobila sa Simonom Koneckijem, od kojeg se rastala u ožujku.

Na dodjeli Grammyja 2017. godine Adele je tijekom primanja nagrade rekla kako ne voli svog oca.

Mark je 2011. priznao The Sunu kako je bio očajan otac koji se opijao kad joj je bio potreban. "Pio sam dvije litre votke i sedam-osam Stella svaki dan", rekao je. "Pio sam tako tri godine. Samo Bog zna kako sam preživio."

"Ostao sam duboko posramljen onime što sam postao i znao sam da je najbolje što mogu napraviti za Adele je da me ne vidi u tom stanju", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.