Tvrtka Roberta Knjaza prošle godine ostvarila je dobit od 102.000 eura

Foto: Instagram

Nedavno je otkriveno da je bivša voditeljica Nevena Rendeli, vlasnica dviju tvrtki za prodaju i odnose s javnošću, lani uprihodila ukupno oko tri milijuna kuna (385.000 eura), a da je voditeljica i glumica Doris Pinčić uprihodila 1.5 milijuna kuna (185.000 eura), no jedno popularno televizijsko lice nadmašilo je obje.

Robert Knjaz je, prema podacima dostupnima na stranici Poslovna.hr, sa svojom tvrtkom SIROVINA I SINOVI ostvario ukupni godišnji prihod u iznosu od 656.888 eura, odnosno gotovo pet milijuna kuna, dok je neto rezultat poslovanja iznosio 101.705 eura.

Također, tvrtka poslovni subjekt čiji je direktor sam Robert Knjaz nije povećavao ni smanjivao broj zaposlenih, a imao je 0 zaposlenika. U registru je navedeno da se tvrtka SIROVINA I SINOVI d.o.o., osnovana 2004. godine, bavi snimanjem i prikazivanjem filmova.

Knjaz je televizijsku karijeru započeo davne 1991. godine, kad je s kvartovskom ekipom iz zagrebačkih Dugava osnovao svoju prvu TV kuću – Dugavsku kabelsku televiziju. Tu je radeći učio montirati, snimati, voditi, biti redatelj i producent, a onda ga je put odveo na OTV, pa na TV Mrežu te na HTV gdje se zadržao do 2002. godine. Slijedi sedam godina RTL-a, da bi na kraju postao freelancer sa svojom već spomenutom produkcijskom kućom SIROVINA I SINOVI.

Ovaj svestrani producent i voditelj nije zanemario ni akademsku karijeru. Malo je poznato da ima diplome čak dva fakulteta, Ekonomskog, gdje je diplomirao marketing, i Akademije dramskih umjetnosti, na kojoj je stekao status magistra filmske i TV režije. Na njegovim predavanjima već imaju priliku učiti i studenti prestižnog zagrebačkog VERN-a.

Po raznim televizijama izredalo mu se bezbroj serijala, među kojima su i dan danas kultne Mjenjačnica i Svlačionica, kao i Koledžicom po svijetu, Zaleđe i Hrvatski velikani.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.