Turbofolk pjevačica: Nekoć sam jela kruh i mast, a danas imam milijun eura

Foto: Instagram

SRPSKA turbofolk pjevačica Dara Bubamara tvrdi da je u mladosti jela kruh i mast, a danas ima milijun eura u banci, nekretninama i automobilima. Kako prenosi Blic, Dara je ispričala da joj tata Zoran i mama Milica nisu mogli dati ni džeparac.

"Uspjela sam jer sam se morala boriti, ništa mi nije dano na pladnju. U životu sam zaradila više od milijun eura, a nekad nisam imala ni za osnovne stvari. Sjećam se da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi mi rekao: 'Ne može, nemam sada pare, dat ću ti kad primim plaću.' Današnja djeca su totalno drugačija, moraju imati sve i odmah. Nismo jeli po restoranima kao danas, već kod kuće, mama je stalno kuhala. Dešavalo se da jedemo kruh i mast. Tijekom školskog odmora išla sam kući jesti jer nisu uvijek imali da mi daju za džeparac. Ali zahvalna sam im na svemu što su učinili za mene. Zato sam stan u kom tata živi otkupila od njegove firme i renovirala ga", rekla je.

Dodala je da se više družila s dječacima.

"Igrali smo se Nijemaca i partizana. Mogla sam udariti nekog dječaka pa pobjeći, ali oni mene nikad nisu udarali jer su me voljeli. Uvijek sam bila glavna", rekla je.

Tvrdi da nije bila najljepša u školi, no uvijek je bila u centru pažnje.

"U školi je bilo mnogo ljepših djevojčica od mene, ali su me dječaci najviše voljeli zbog karizme i energije. Već u vrtiću imala sam simpatiju, a prvi put sam se poljubila u šestom razredu. Zaljubljive sam prirode pa je jedan dan bio aktualan Darko, drugi Davor, treći Marko... Nisam patila, uvijek mi je bilo zanimljivo", izjavila je Dara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.