Trudna Ingrid Divković pozirala s dečkom i pokazala trbuh: "Nikad nisam bila deblja"

Foto: Instagram

SPISATELJICA Ingrid Divković, publici poznata i kao ekspertica iz showa Brak na prvu, uskoro bi trebala roditi. Objavila je fotografiju sa sadašnjim partnerom čiji identitet još uvijek drži u tajnosti te pokazala poveći trudnički trbuh.

"Ljeto '22. Imam 37 godina i 73 kilograma što znači da nikada nisam bila starija i deblja. Od skorih godinu dana ljubavi, on me više od osam mjeseci gleda zaobljenu i trudnu. Ne poznaje on mršavu i lepršavu Ingrid koja se za put od sedam dana spremi za sedam minuta, koja skače s najviše stijene u more, koja hoda korakom kao da je netko ganja.

On zna za svoju sporu i opreznu Ingrid koja za večernjeg izlaska umjesto crnoga vina ispija crni ribiz i koja umjesto 'moramo ovo ponoviti!' najčešće izgovara 'moram na wc!'. Pa ipak, nikada nisam bila ispunjenija, a je li i kod njega tako, ne znam, kaže da je, na koncu, ovo je jedina verzija mene koju za sada zna/ima. A budućnost, bolje da ne zna što mu sve pripremam", napisala je na početku opisa uz fotografije.

"Srce mi se stisne kada mi šapne da bi volio da smo se sreli ranije i da s obzirom na naše godine imamo još samo pola života jedno s drugim. Pola mi života nije dovoljno, vrištim iznutra, no ipak, negdje u dubini srca znam da je ovako moralo biti, i da će tih naših pola života biti kao nečijih deset. Jer gdje bi mi podnijeli sve ovo da smo se sreli kao klinci? Ljubav je matematika koja dolazi u stihovima tješim se, njemu srećom idu brojevi, a meni stihovi. Bit će nešto od nas", dodala je.

"U bolnici će me kada rodim upisati kao stariju prvorotkinju, a kada mi dijete krene u školu bit ću u četrdesetima. Prije roditeljskog trčat ću kod frizerke pokriti sijede, a možda i neću, stvarno ne znam. Kako ću izgledati nakon trudnoće, i hoću li se ikada više osjećati kao s 30, ni to ne znam, i super da ne znam. Blagoslovljeni oni koji ne znaju, njihova je sreća nebeska. Kada sam najmanje znala bijah najsretnija, a kako sam oduvijek težila znati puno, zaključujete kakva sam bila", piše Ingrid.

Otkrila je i da je njezin novi partner iz Rosenheima, grada u Njemačkoj.

"Moj su život riječi, no od brojeva i da želim ne mogu pobjeći. Trenutno sam rob broja 500, toliko je km između Rosenheima i Rijeke, tamo gdje živim ja i tamo gdje živi on. Iako ja istinski vjerujem da mi od prvog susreta živimo jedno u drugome, i da nam se kilometri iz dana u dan sve više brišu. A kada će se u potpunosti izbrisati? Skoro, vrlo skoro. Onoga dana kada nas umjesto dvoje, u autu prepunom stvari bude troje. Tada će kilometri umjesto suza i borbe značiti samo jedno - obitelj. Već znače", piše na kraju objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.