Trenutak istine: Za 50.000 kuna priznao da je prevario djevojku



NEZAPOSLENI Klaudio Nikolić iz Đurđenovca priznao je u emisiji "Trenutak istine" na Novoj TV kako je prevario svoju djevojku Martinu koja je s njim bila u studiju. Iako trenutak nije bio pretjerano ugodan, Klaudio je uspio zaraditi 50,000 kuna, što je dobar ulov i za njega i za Martinu, budući da su oboje nezaposleni.

U prvom stupnju ispitivanja Klaudio je priznao da jede isključivo svojim priborom za jelo, jer je kao mali bio dosta gadljiv. Ima žlicu i vilicu koje je obilježio turpijom. Također laže prijateljima da posjeduje stvari koje zapravo nema. To radi "bezveze, iz čiste zabave". Ne bi mogao odoljeti ukrasti novčanik na stolu, koji nitko ne bi gledao, a traži posao i nada se da ga neće naći.

Malo ozbiljnije

Kad se prešlo na malo ozbiljnija pitanja, priznao je da prijateljima laže da mu je majka mrtva, što je dodatno ilustriralo njegovu izjavu da je s majkom u "nikakvim odnosima". Nije htio ulaziti u objašnjavanja svojih razloga za laganje o majci. Nakon što je njegova djevojka rekla da ju je privukao fizičkim izgledom, Klaudio je rekao da ju ne smatra zgodnom ženom. Djevojka Martina nije pretjerano emotivno reagirala na tu izjavu. Martina mu je zgodna, ali nije pretjerano "atraktivna". Odmah nakon toga priznao je i kako je Martina morala čistiti park kao kaznu za prekršaj koji je on skrivio. Radilo se o "egzotičnom duhanu", a Martina je preuzela krivicu za stabljiku "duhana" koji je Klaudio posadio. To je bila njena ideja.

Seks kao kamen spoticanja

Martina je zadovoljna njihovim seksualnim životom, čak i veličinom Klaudijevog penisa, a on joj zamjera što ne želi s njim imati seksualne odnose svaki dan. Ljubav, inače, vode oko jednom tjedno, Martini je to dovoljno, a Klaudio bi svaki dan. Priznao je simpatični Klaudio i kako je Martina bar jednom i plakala nakon seksa s njim, i to od sreće. U sljedećoj fazi emisije seks je i dalje bio glavna tema razgovora. Odmah je Klaudio bio iskren i priznao da mu je djevojka u krevetu "mrtvo puhalo".

Nakon takve serije iskrenih odgovora, sve je začudilo kad je ispalo da je Klaudio iskren kad kaže da ne voli seks sa prostitutkama. Uostalom, usluge prostitutki je koristio prije cijelog desetljeća. Zato je Klaudio imao drukčija iskustva. S Martinom i zajedničkom prijateljicom imao je "menage a trois". Martina je ispričala kako to i nije bio odnos, iako nije detaljno objasnila što misli. Klaudio je zato prije manje od pola godine prevario Martinu. Martina je to "recimo" znala, ali ni to ju nije pretjerano pogodilo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.