Tragično preminuo američki filmaš i otac djeteta Elizabeth Hurley

Foto: Getty Images

STEVE BING, filmaš, filantrop i otac djeteta Elizabeth Hurley, tragično je preminuo u Los Angelesu.

Izvor iz policije za TMZ kaže kako je Bing jučer skočio s 27. kata luksuzne stambene zgrade u losanđeleškom kvartu Century City. Bing je živio u zgradi, a izvori povezani s njim kažu za američki tabloid da je bio u depresiji zbog nedostatka ljudskog kontakta tijekom karantene.

Bing, koji je osnovao produkcijsku kuću Shangri-La Entertainment, navodno je napustio Stanford nakon što je naslijedio 600 milijuna dolara od djeda koji se bavio nekretninama. Nakon toga ganjao je karijeru u Hollywoodu, a prvi film s velikim budžetom koji je producirao bio je Uhvatite Cartera (Get Carter, 2000.) sa Sylvesterom Stalloneom.

Embed from Getty Images

Godine 2003. napisao je Klokana Jacka, a kasnije je uložio gotovo 100 milijuna dolara u Polarni Express s Tomom Hanksom u glavnoj ulozi. Navodno je to bila polovica troškova produkcije, a film je kasnije uprihodio gotovo 300 milijuna dolara.

Bing je također producirao Hotel Noir 2012. Iste godine obvezao se namjeri Billa Gatesa i Warrena Buffeta da većinu svog bogatstva doniraju. Osim toga, često je donirao novac u razne dobrotvorne svrhe.

Embed from Getty Images

Imao je dvoje djece, Damiana Hurleyja iz veze s Elizabeth Hurley i kćerku Kiru Bonder, koju je dobio s bivšom profesionalnom tenisačicom Lisom Bonder.

Imao je 55 godina.

 

Savjetodavnu pomoć suicidalne i depresivne osobe mogu dobiti na više mjesta. U Republici Hrvatskoj postoji nekoliko brojeva telefona za psihološku pomoć:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida KBC Zagreb (radi od 0 do 24 sata): 01 2376 335

Plavi telefon: 01 4833 888

Psihološki centar TESA: 01 4828 888

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.