Tragedije reality zvijezda: Josip iznenada umro, farmerice stradale u nesrećama

Foto: Press

VIJEST da je iznenada preminuo 31-godišnji Josip Vodička iz Ljubav je na selu šokirala je gledatelje showa. 

"Nažalost mlad, danas nas je napustio naš brat Josip Vodička. Josipe neka ti je laka zemlja i čuvao te Sv. Florijan", poručili su iz DVD-a Biškupci kojeg je Josip bio član.

Josip Vodička bio je vlasnik OPG-a u Požegi na kojem je sam brinuo o ovcama i svinjama, a imao je i voćnjak te zemlju na kojoj je sadio razne kulture. Volio je pjevati i plesati.

Josipa su obožavatelji popularne emisije upoznali u posljednjoj sezoni showa, a predstavio se kao čovjek koji traži idealnu suprugu za život na selu. Želio je naći djevojku koja će ga cijeniti i poštovati kao čovjeka, poljoprivrednika i ljubavnog partnera, nakon što se razveo od prve supruge. Bio je u braku koji je trajao tri i pol godine, a iza sebe je ostavio i sedmogodišnjeg sina.

Prije dva mjeseca preminula je natjecateljica hrvatskog reality showa Farma iz 2016. godine Katica Pučnik.

"Napustila nas je bivša farmerica Katica Pučnik, koja će mi zauvijek ostati u sjećanju iz naše sezone Farme 2016. godine, ne samo jer nam je bila druga mama nego kuhala prefine stvari, bez obzira što nismo imali namirnica. Uvijek se snašla i napravila fini ručak za nas deset. Kraljice, ostala si nam svima u dobrom sjećanju i čuvaj se", napisao je bivši farmer Damir Toplek na Facebooku.

Gledatelje domaćih realityja u prosincu 2018. šokirala je pogibija još jedne sudionice Farme, Edite Ptičar. U dobi od samo 24 godine poginula je u prometnoj nesreći, kad je Audi 80 kojim je upravljala sletio s ceste u zoru. U nesreći je ozlijeđen mladić koji je bio s njom u automobilu, inače njegov vlasnik.

Prije devet godina sudionica istog showa, 30-godišnja Angie Garany, teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći u kojoj je poginuo njen dečko, DJ i psihijatar Daniel Jurić. U komi je bila devet mjeseci, a preminula je u bolnici u Novom Marofu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.