Tony Cetinski priredio dvosatni spektakl u ekskluzivnom crnogorskom klubu

I DOK NEKI uživaju u ljetnom odmoru, Tony Cetinski radi punom parom! Popularni pjevač ovo je ljeto odlučio provesti radno, a nakon što je napunio sve veće klubove u Hrvatskoj , zapjevao je i izvan granica Lijepe naše. Prekjučer je nastupio u crnogorskom ekskluzivnom klubu Top Hill. To je jedan od najvećih klubova u regiji, a nalazi se na brdu iznad najpopularnijeg crnogorskog ljetovališta  Budve. Top Hill bio je ispunjen do posljednjeg mjesta, čime je Tony još jednom dokazao svoju   popularnost u regiji.

Nekoliko tisuća ljudi, među kojima su se našla mnoga poznata lica crnogorskoj javnog života, u dva i pol sata, koliko je koncert trajao, na sav glas pjevali su s Tonyjem njegove najveće hitove. Nastup Tonyja Cetinskog iz VIP lože u velikom i dobro raspoloženom društvu pratio je i sin Filipa Vujanovića, predsjednika Crne Gore.

Kako nam je izjavila  PR menadžerica Tonyja Cetinskog, Snježana Jerković, Tony  je bio oduševljen atmosferom u prekrasnom i do kraja ispunjenom klubu Top Hill. Svojim obožavateljima se nekoliko puta tijekom koncerta zahvalio na predivnoj atmosferi i tome što su ga podržali u toliko velikom broju. Više od dva i pol sata energičnog nastupa Tonyja Cetinskog u Budvi, publika će zasigurno još dugo pamtiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.