Tom Brady ljubi 20 godina mlađu misicu?

Foto: Instagram

NEDUGO nakon razvoda od Gisele Bundchen, Tom Brady navodno već ima novu djevojku. Američki mediji pišu kako je sedmerostruki prvak NFL-a sada u vezi s 26-godišnjom Veronikom Rajek, koja je bila Miss Slovačke 2016. godine.

Gotovo 20 godina mlađa manekenka i influencerica u njegovom dresu često se pojavljuje na utakmicama NFL-a, a podijelila je niz fotografija sa stadiona na kojima je pokazala crveni dres s brojem 12 i prezimenom Brady.

Za sebe tvrdi da je idealna žena

Veronika je prije nekoliko mjeseci ukrala pozornost medija s obzirom na to da je sama za sebe tvrdila da je savršena žena. "Mislim da mi se ljudi žele nekako osvetiti zbog uspjeha, zato me vrijeđaju, ali ne vrijedi, sve na meni je potpuno prirodno", ispričala je Veronika, uz napomenu da ona sebe smatra "ženom idealne figure".

O glasinama o vezi Toma i Veronike prvo je progovorio Veronikin predstavnik za medije. "Rajek je izuzetno velika podrška Bradyju i želi mu da ostane fokusiran na igru i da stvari krenu pravim putem. Bradyju želi da osvoji osmu titulu", rekao je.

Inače, Tom i Gisele rastali su se u listopadu ove godine, nakon 13 godina braka u kojem su dobili dvoje zajedničke djece, a Gisele je bila i pomajka Bradyjevog sina kojeg je on dobio s bivšom djevojkom. 

Par se lako dogovorio oko podjele skrbništva, pa su tako zaključili kako će oboje biti skrbnici svoje djece. Strani su mediji već pisali kako je i Gisele pronašla novu ljubav.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.