Tko o čemu - Sonja Kovač o govnima, Gianna o sisama!

OTKAD je golovjestašica Gianna Apostolski ušla u Farmu počelo se sve više pričati o seksu i sisama. Tu je imala što za reći i Marija Štrajh koja je svoje grudi na farmi zbog hladnoće "prala" puderom, a ne vodom jer je prehladna.

"Kad Sabina u 'Golim vijestima' pokaže sise, one su presavršene i to je dosadno. Kad ti pokažeš sise to je urnebes, cirkus. Trebala bi šamarati s njima. Ona baš ispozira, a to ne valja jer su njezine presavršene što nikako nije dobro. Izgleda dosadno", rekla je Marija Gianni, na što je ova nadodala: "Zamisli da počnu pričati, da se svađaju. Hahahahaha. Ali kad izađem odavde moram ih promijeniti. Kirurg koji ih je radio, kad ih je šivao tu je nešto s kožom napravio pa stoje na lijevo. Prije mi nisu tako na lijevo išle. Da mi stavi malo silikona, samo da ih vrati".

Sonjin probavni trakt

A Marija Štrajh je u svojem stilu komplimentirala Giannine grudi rekavši kako je "baš fora i smiješno kako joj sise stoje, jer se zna da svaka žena ima jednu manju, a drugu veću". Dok farmerice ne razglabaju o sisama, pričaju o debljini. Petra Maroja tu je bila najglasnija rekavši kako se udebljala nekoliko kilograma. S druge strane Sonja Kovač ne prestaje s oduševljenjem svojim probavnim traktom, izmetom i "plinovima".

"Ja se ne mogu dovoljno načuditi svojem metabolizmu. Sad sam skužila da opet moram na WC. Vidiš kakvih ja problema imam. Meni se to nikad u životu nije događalo, dva puta na dan", pričala je Sonja sustanarkama.

N.G.
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.