Tko je snaha Dule Savića o kojoj posljednjih dana bruje društvene mreže

Foto: Instagram

O IZJAVI snahe legendarnog nogometaša Dušana Savića kako svoju kćer uči da "zašuti kad treba" posljednjih dana bruje mediji i društvene mreže. Mnogi su zgroženi činjenicom da mlada žena kćer odgaja na ovaj način, ali ima i onih koji su stali na stranu Mirke Vasiljević.

Mirka Vasiljević srpska je glumica koja je karijeru počela s 15 godina u filmu Mi nismo anđeli 2. Kasnije je zaigrala u još nekolicini srpskih filmova, a njezina najpoznatija uloga je ona u seriji Ljubav, navika, panika. U vezi s Vujadinom Savićem je od svoje 19. godine, a prvo dijete rodila je s 20. 

U srpskim tabloidima u nekoliko se navrata pisalo da Vujadin Savić vara svoju nevjenčanu suprugu, ali ona nikada nije reagirala na natpise. Tek je jednom priznala da je zbog svog nevjenčanog supruga napustila društvene mreže.

"Nemam Instagram, samo grupe na Whatsappu. A i bolje je. Što manje znam, manje me boli glava. Ne znam gdje je tagiran, što je ovo, što je ono...", rekla je Mirka o svom životu na Instagramu.

Podsjetimo, Mirka Vasiljević je na pitanje o tome koje savjete daje svojoj kćeri kazala:

"Da mora znati da je žensko, a to podrazumijeva da mora zašutjeti kad treba jer mi trebamo mudro naučiti da šutimo, onda brak može opstati, da dobijete što god hoćete. Da bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da bude pravična i sretna", ispričala je Mirka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.