Tko je influencerica koja je ispala iz Masked Singera? Ima 17 milijuna pratitelja

Foto: Instagram

MASKED SINGER sinoć je napustila influencerica Mirta Miler, koja se skrivala ispod maske Jokera. Riječ je o jednoj od najuspješnijih hrvatskih tiktokerica, koja se proslavila make-up transformacijama na toj društvenoj platformi, gdje je prati 17 milijuna korisnika.

Osim iz Hrvatske, ima fanove iz cijelog svijeta. Na gotovo svim videima ima preko milijun pregleda, a njezin je TikTok sadržaj lajkan nevjerojatnih 900 milijuna puta. Njezin najgledaniji video je isprobavanje jednog trenda iz 2021., koji je pregledan više od 117 milijuna puta.

@mimiermakeup Why do I do these things to myself #makeup #fyppagee #contour ♬ original sound - Mirta Miler

Na viralnoj snimci vidi se kako je nacrtala hrpu kockica s različitim nijansama pudera, korektora, bronzera i rumenila, koje bi kada se izblendaju trebale dati savršenu šminku. Snimila je nekoliko videa s tom tematikom, a najpopularniji je prvi, u kojem tek počinje crtati kockice.

Dala otkaz zbog TikToka

Bivša studentica ekonomije dala je otkaz kako bi se potpuno posvetila snimanju videa, u kojima pratiteljima pokazuje kako se šminka i radi transformacije. Društvenim mrežama bavi se već nekoliko godina, a prije toga radila je u banci.

"Mislim da se ljudi, u Hrvatskoj pogotovo, trebaju više opustiti u smislu svojih hobija. Bez obzira ima li to veze s društvenim mrežama ili nečim drugim. Prije nego se zaposle u nekoj korporaciji, savjetujem da ipak pokušaju nešto svoje napraviti, nešto što ih uveseljava i što vole raditi i u čemu se najbolje snalaze. Poslije je lako za daljnju karijeru, pogotovo ako imate diplomu", rekla je u jednom intervjuu 25-godišnjakinja.

@mimiermakeup Hair tutorial> @mimiermakeup ib @nowloadingbella ♬ Boy be in my dm x show stopper x in ha mood - Hunny Bee 😈

Iako su joj njezini roditelji pokušali skrenuti pažnju na nešto drugo, a ne na šminkanje, ona je bila uporna i danas jako dobro živi od toga. Na snimanje svojih videa znala je utrošiti i do 18 sati dnevno, a na jednoj snimci je otkrila da joj u prosjeku treba dva sata za jednu objavu.

Pratiteljima otkrila koje je estetske korekcije radila

Prije je često dijelila i snimke na kojima se mogao vidjeti njezin dečko, ali u travnju prošle godine pratiteljima je ispričala kako je prekinula vezu od pet godina. Nije htjela govoriti o detaljima, ali je odgovorila na brojna pitanja fanova koje je zanimalo zašto se on više ne pojavljuje u videima.

U međuvremenu je otkrila da ima novog dečka, kojeg često pita za ideje vezane za šminkanje, ali još nije objavila fotografije ni videe na kojima se on vidi. U jednoj snimki otkrila je i da je biseksualna.

@mimiermakeup

Okk and???

♬ Un Poco Loco - From "Coco"/Sped Up Version - Anthony Gonzalez & Gael García Bernal

Jednom je prilikom otvoreno progovorila i o svojim estetskim korekcijama. Tako je otkrila da je stavila filere u usne i povećala grudi nakon što je izgubila na težini. Osim toga, često svoje pratitelje iznenadi novom bojom kose, a samo prošle godine promijenila je nekoliko frizura.

Podsjećamo, Mirta Miler se za opstanak u Masked Singeru borila pjesmom Valerie Amy Winehouse, no Pantera ju je ipak pobijedila. "Bilo je ovo jako znojno iskustvo", rekla je influencerica nakon ispadanja iz showa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.