Tia Jurčić: Moj očuh Ljubo je odlično prihvatio mog budućeg supruga

NAKON što je u medijima poput bombe odjeknula priča o vjenčanju Tije Jurčić, pokćerke SDP-ovca Ljube Jurčića, i bivšeg košarkaša Cibone Chrisa Warrena, 25-godišnja Zagrepčanka je odlučila s nama podijeliti nekoliko riječi vezanih za najavljenu svadbu, prokomentirala je svoj odnos s Ljubom te nam je demantirala neke neistine o sebi. Ogorčena zbog loših komentara na raznim forumima, Tia je otkrila da je osim nje poprilično iznenađen i njezin budući suprug Chris zbog toga što je nazivaju sponzorušom i zbog toga što su većina komentara rasističkog sadržaja.

"Volim djecu i nadam se da ćemo ih Chris i ja ubrzo i sami imati"

"Nemam tu što puno reći, Chris je odlična osoba, nikada ne govori ružno o nikome. I moj očuh Ljubo ga je prihvatio odlično jer vidi da je osoba s velikim srcem, neiskvaren, pošten i prvenstveno jako radišan", otkrila nam je zaljubljena Tia koja je bivšeg Cibonaša upoznala preko prijatelja dok je još živio u Zagrebu. Nakon višegodišnje veze, Tia i Chris su odlučili uploviti u bračnu luku, a s obzirom da oboje vole djecu nadaju se da će ih ubrzo i sami imati.

"Detalje oko svadbe još uvijek ne znamo, kao ni to gdje ćemo živjeti nakon vjenčanja. Ja trenutno učim španjolski jezik i pripremam se za ispite kako bi što prije završila fakultet, a uz to učim još nekoliko stranih jezika", priznaje Tia koja se trenutno nalazi sa zaručnikom u Americi. S obzirom da će Warren zaigrati za španjolski Bilbao, njihov novi dom će vjerojatno uskoro postati sjeverna Španjolska. Iako ima 25 godina, Tia je navikla na razdvojenost od obitelji, ali joj očuh Ljubo, hrvatski predsjednički kandidat, jako nedostaje.

"Što god ja rekla ili napisala o svom druženju sa Rodmanom svatko će i dalje pričati svoje"

"Teško mi je jer mi nedostaje naša svakodnevica i obiteljsko druženje. Jako smo vezani i apsolutno ga podupirem u svemu. Vjerujem u njega kao čovjeka i stručnjaka jer se uvijek više brinuo o drugima nego o sebi", priznaje buduća ekonomistica. Da zaista podupire svog očuha dokazuje i činjenica da je Tia svoj cijeli Facebook profil posvetila Ljubi za kojeg se nada da će postati predsjednik Hrvatske. U tome ju podupiru prijatelji, ali i Chris koji se sa simpatičnim Ljubom jako dobro slaže.

Baš kao što bi vjerojatno i svatko reagirao kada bi se o njima pisale neistine u medijima, tako je i Tia reagirala na česte priče o njezinom navodnom druženju s Denisom Rodmanom. "Što god ja rekla ili napisala o svom druženju sa Rodmanom svatko će i dalje pričati svoje. Iako bi mnogi htjeli da je nečega bilo između mene i njega, ja otvoreno kažem da tu nije bilo apsolutno ničega. Za mene su to odvratne priče zbog kojih su nastradale mnoge cure koje su se našle u istoj situaciji kao ja", priznala nam je 25-godišnjakinja koja dodaje kako nije, niti je ikada bila, pripadnica "Zlatne mladeži" ili princeza noćnih izlazaka kao što su je mnogi nazivali. "Kada bi ti ljudi koji imaju toliku maštu upotrebili svu tu energiju i uložili je u mnogo pametnije stvari bila bih im jako zahvalna", poručila je za kraj Tia.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.