Tia i Mario Mamić imali su jedno od najluksuznijih vjenčanja u Hrvatskoj

Foto: Instagram

Tia i Mario Mamić imali su jedno od najluksuznijih vjenčanja u Hrvatskoj. 14. listopada 2017. fotografi i novinari čekali su pored Westina kako bi snimili prve fotografije mladenaca, no nisu imali puno sreće. Oni su već bili u hotelu, a stotinjak njihovih gostiju stiglo je na slavlje kroz garažu.

Par se zbilja potrudio detalje oko vjenčanja zadržati u privatnosti, ali na društvenim mrežama jednog popularnog zagrebačkog make-up studija pojavile su se fotografije. Tia je nosila vjenčanicu Matije Vujice s mnoštvom čipkastih detalja, a Mario se odlučio za klasično sivo odijelo. 

Tia Jurčić

Objavljuje Matija Vuica Fashion & DesignNedjelja, 15. listopada 2017.

Na vjenčanje je bilo pozvano sto uzvanika, a svadba je održana u zagrebačkom hotelu Westin, gdje je Mario organizirao i vjenčanje sa svojom prvom suprugom Monikom Kravić. Monika i Mario vjenčanje su slavili u Kristalnoj dvorani Westina, dok je s Tijom ipak odabrao dvoranu na 17. katu hotela. U istom hotelu vjenčanje su imali i Mateo Kovačić i njegova Izabel.

Zabavljala ih je srpska turbofolk pjevačica Rada Manojlović. "Od ljubavi jače", pisalo je na plesnom podiju za vrijeme njihovog vjenčanja, što je stih u pjesmi Nedjeljka Bajića Baje.

"Once in a while, in a middle of an ordinary life, #love gives us a #fairytale..." 💫💫💫 ...

Objavljuje NtS eventsNedjelja, 15. listopada 2017.

#odljubavijače Congrats to our newly weds ❤️❤️

Objavljuje NtS events u Nedjelja, 15. listopada 2017.

Razvode se nakon šest godina braka

Podsjetimo, nakon nešto više od šest godina braka razvode se Tia i Mario Mamić. Tu su vijest potvrdili odvjetnici bivšeg para za magazin Story. "Gospodin i gospođa Mamić, bez obzira na odluku da razvedu svoj brak, ostaju u prijateljskim odnosima", napisali su njihovi odvjetnici. 

Tia i Mario navodno su se upoznali na Pagu dok je on još bio u braku s Monikom, s kojom ima dvojicu sinova. Za njihovu vezu saznalo se u studenom 2016. godine, samo mjesec dana nakon što se Mario odselio od bivše supruge.

Prije udaje za Marija Tia je bila pet godina u braku s košarkašem Chrisom Warrenom, s kojim je dobila sina Domenica. Mario je prije bio u braku s bivšom voditeljicom Monikom Kravić, s kojom ima dva sina Jakova i Josipa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.