The Sun: Messi, Pique i Fabregas obožavaju hrvatske električne bicikle

Foto: Instagram

"KOME treba Toyota Prius? Čak i Lionel Messi, Cesc Fabregas i Gerard Pique s vremena na vrijeme zamjenjuju svoje luksuzne automobile električnim biciklom. Nogometaši su obožavatelji Greyp Bikesa, hrvatske kompanije koja se hvali najnaprednijim električnim biciklima na svijetu. Ove tri nogometne zvijezde imaju svoje personalizirane verzije Greypovog premium modela G12S. Bicikli su izum inovatora Mate Rimca", započinje svoj članak britanski The Sun.

O tome da su nogometaši oduševljeni biciklima Greyp pisali smo prije točno dvije godine.

Dodaju da je Rimac jedan od najinovativnijih hrvatskih poduzetnika te je um iza električnog Jaguara E-Type kojim je princ Harry odvezao Meghan Markle na svadbeno slavlje u svibnju.

"Pique je svojim biciklom pokazao ljubav prema Barceloni pa ga je obojio bojama katalonskog diva, no ima i običnu verziju, kojom se vozio na trening u utorak. Fabregas se odlučio za boje nacionalnog tima Španjolske, dok je Messi svoj ukrasio bijelom i plavom, bojama Argentine", piše The Sun.

Dodaju da je većina Greypovih proizvoda napravljena isključivo prema željama klijenata, među kojima su nogometaši, policija i oružane snage. 

>>>Evo kako su u Rimcu preuredili "najljepši auto ikad napravljen" u kojem su se vozili Meghan i Harry<<<

"S drugom kompanijom, Rimac Automobili, Rimac je privukao čak i kraljevsku obitelj. Njegova tvrtka pomogla je transformirati motor s unutarnjim izgaranjem srebrno-plavog Jaguara iz 1968. u električni motor. Harry i Meghan njime su se odvezli u Frogmore House u Windsoru, a vjeruje se da je cijena transformiranog modela 350 tisuća funti", piše The Sun.

>>>Iza Jaguara koji je Mate Rimac sredio za Meghan i Harryja krije se tužna priča<<<

Embed from Getty Images

"Ponosni smo što su tako izuzetni sportaši prepoznali naš proizvod. Greyp G12S je dokaz da tehnologija hiperautomobila može stvoriti potpuno novi i uzbudljiv proizvod", prenosi britanski medij riječi Krešimira Hledea, direktora proizvodnje tvrtke Greyp Bikes.

Na kraju The Sun naglašava da se cijene kreću od 50.000 kuna do 75.000, za model G12H.

"Trebat će vam nogometaška plaća da si ga priuštite", zaključuju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.