The Mandalorian je nakon 2 epizode hit, jedna stvar apsolutno svima se sviđa

Foto: Twitter

DISNEY+ prije nekoliko dana emitirao je drugu epizodu "The Mandaloriana", serije koja već ruši rekorde u piratiziranju, a svi fanovi slažu se oko jednog - beba Yoda najbolja je stvar koju je Star Wars univerzum doživio pod palicom Disneyja.

Na kraju prve epizode gledatelje showa iznenadila je scena u kojoj protagonist sreće biće koje izgleda poput dječje verzije Yode. O malenom Yodi (koji zapravo ima 50 godina) zasad se ne zna puno, no njegova pojava i izgled oduševili su gledatelje.

Radnja serija odvija se oko pet godina nakon "Povratka Jedija", a fanovi serije već imaju svoje teorije o malenom Yodi. Neki kažu da bi mogao biti klon, dok drugi misle da je riječ samo o djetetu iste vrste (Yoda).

Bilo kako bilo, ljudi se ne mogu nagledati malenog zelenog stvorenja, a Insider je prikupio najbolje tvitove i memove koji to dokazuju.

Maleni Yoda postao je hit i zato što nije bilo ni riječi o njemu u najavi serije, zbog čega je sama njegova pojava mnoge iznenadila. Serija je zasad odlično prihvaćena i ima ocjenu 9,1 na IMDB-u. Prva sezona imat će osam epizoda, a Disney je seriju već obnovio i za drugu sezonu.

Three faces of the baby [Spoiler] from r/TheMandalorianTV
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.