Tamara Garbajs i Hrvoje Šintić se razvode

NAKON pet godina braka, glumica Tamara Garbajs se razvodi od supruga, zgodnog vaterpolista Hrvoja Šintića. Razlog razvoda navodno ne leži u trećoj (ili četvrtoj) osobi, već u zasićenju i nedostatku ljubavi, a glumica je priznala da im se iz braka izgubila sva strast, a zavladalo međusobno poštovanje.

"Istina je, Hrvoje i ja smo nedavno odlučili da je i za nas i za našeg sina najbolje da se rastanemo. Uzrok tome nije nikakva svađa, n­e­vjera ili izdaja, nego jednostavno činjenica da već dulje potpuno drukčije gledamo na budućn­o­s­t, da nam se razlikuju životne želje i potrebe te da se zaljub­ljenost pretvorila u duboko p­oštovanje koje nije dovoljno za opstan­a­k braka, ali je ključno za odgoj i brigu oko našeg sina, kojeg ćemo nastaviti p­o­dizati zajednički, kao odgovorni ro­d­i­telji i prijatelji", potvrdila je glumica za Story.

I to nakon višemjesečnih nagađanja, s obzirom na to da Hrvoja i Tamaru već jako dugo nitko nije vidio zajedno, iako je ona društvene događaje u zadnje vrijeme itekako obilazila. Kad smo je sreli ispričala nam je da se ne osjeća više kao javna osoba, nego isključivo kao supruga i majka koja brine o bočicama, kašicama, bananicama i pelenama, ali ni kao slobodna žena Tamara se ovim aktivnostima neće baviti sama.

Naglašava da je sa suprugom ostala u odličnim odnosima, štoviše, još uvijek dijele krov na glavom, a zbog sina Tome planiraju ostati u izvrsnim odnosima te ga i dalje zajednički podizati. Tamara Garbajs široj javnosti najpoznatija je po ulozi u sapunici "Obični ljudi", gdje je glumila mladu i ambicioznu glumicu Emu te zaručnicu balkanskog šarmera Aljoše Vučkovića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.