Tamara Ecclestone dirigira Hrvatskim radijskim festivalom

GLAVNA voditeljska zvijezda ovogodišnjeg Hrvatskog radijskog festivala koji se održava u Opatiji trebala bi biti Tamara Ecclestone. Tako će se starija kći milijardera Slavice i Bernija Ecclestone naći pored iskusne Vanje Rupene, dok su nagađanja o angažmanu Nine Morić izgleda pala u vodu. "Pregovori su u tijeku, nemamo još potpisan ugovor, ali vjerujemo da će nam se Tamara pridružiti u Opatiji zadnji vikend u svibnju", rekao je za Jutarnji list direktor programa Nove TV Siniša Svilan.

Tamara šarmirala Svilana

Kada je s direktorom HRF-a Jurajem Hrvačićem razmišljao o voditeljici, Svilan se sjetio Tamare jer je vidio njezin nastup u emisiji "Red Carpet" koji mu se svidio. Lijepa nasljednica Formule 1 danas je uspješna mlada poslovna žena. Za postaju SKY Italia radi kao TV voditeljica i lifestyle reporterka donoseći priče o luksuznom životu i partyjima iza scene utrka Formule 1.

Osnovala je i vlastitu produkcijsku kuću, a nedavno je snimila i provokativnu reklamnu kampanju za zaštitu životinja u kojoj se potpuno razodjenula. Jedino što je skrivalo strateške dijelove tijela bile su kockaste zastavice. Ovogodišnji 14. HRF spektakl održat će se u Opatiji od 28. do 30. svibnja.

I.M.L.
Foto: The Sun

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.