Tako se to radi: Harrison Ford (80) nabacio kompliment Helen Mirren (77)

Foto: EPA

Harrison Ford nedavno je gostovao u showu Stephena Colberta, gdje je promovirao novu seriju 1923., a iskoristio je priliku kako bi nabacio kompliment glumici Helen Mirren.

80-godišnji glumac raspričao se o svojoj tri godine mlađoj kolegici s kojom je prije 37 godina glumio u filmu Obala komaraca. Colberta je zanimalo smatra li Ford da je 77- godišnja glumica i dalje seksi, a Ford je kao iz topa odgovorio: "Još je uvijek seksi."

Istinski gentlemen

Njegov odgovor izazvao je ovacije publike, a voditelj je pokušao doznati je li bilo nečeg između Forda i Mirren, no glumac se u maniri pravog gentlemena samo zagonetno nasmiješio. Colbert je ispričao kako ga je glumica poljubila u usta kad je došla u njegovu emisiju, a Ford se nasmijao i rekao da je Mirren talentirana glumica.

"Uistinu je nevjerojatno gledati je. Imali smo puno fizičke akcije, koju je ona odradila odlično. Jednostavno je uskočila i radila stvari koje ne možete zamisliti da bi jedna Helen Mirren napravila", pohvalio ju je Ford za ulogu u spomenutom filmu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.