Sylvester Stallone napao Dolpha Lundgrena: Poštovao sam ga, a radio mi je iza leđa

Screenshot: YouTube

SYLVESTER STALLONE napao je na društvenim mrežama kolegu i dojučerašnjeg prijatelja Dolpha Lundgrena zato što je ovaj pristao surađivati na spin-offu filma Drago. Osim Lundgrena, Stallone je prozvao i producenta Irwina Winklera te njegove sinove Davida i Charlesa.

"Još jedna vijest koja mi je slomila srce... Upravo sam doznao da Irwin Winkler, taj jadni 94-godišnji producent i njegova idiotska lešinarska djeca, Charles i David, opet glođu tog divnog lika kojeg sam stvorio, a da mi nisu išta rekli", započeo je svoju objavu.

"Ispričavam se fanovima, nikad nisam htio da ovi paraziti iskorištavaju likove iz Rockyja. I da, nekad sam imao veliko poštovanje prema Dolphu, ali mi nikad nije rekao da iza mojih leđa radi na liku kojeg sam stvorio za njega. Pravi prijatelji su vredniji od zlata", zaključio je Stallone.

Ljutnja zbog autorskih prava

Irwin Winkler i Robert Chartoff potpisani su kao producenti prvih pet nastavaka iz serijala Rocky, dok je u filmu Rocky Balboa iz 2006. Irwin na taj popis dodao i svoje sinove Davida i Charlesa. Stallone je taj film napisao, režirao ga i u njemu je glumio. Osim toga, Stallone je, uz spomenutu četvoricu, koproducent svih filmova o Apollu Creedu.

Nakon uspjeha filma Rocky II Stallone je rekao da želi dio autorskih prava jer je "izmislio Rockyja", ali ta prava nikad nije dobio. Iz tog je razloga sredinom srpnja na Instagramu napao Winklera, no taj je post kasnije obrisao. Objavio je njegov "laskavi portret" te je napisao da bi bilo fer da mu se vrati "ono što je ostalo od prava" prije nego što on to prenese samo na svoju djecu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.